Vesti – Socijalna mreža - Facebook, Twitter ...

 

Ukupno 229 – Strana 2 od 12

 

21. DO NOT USE TWITTER - Ne koristite Twitter kada....

Danas, poslednjeg dana proleća na Twitteru je trend DO NOT USE TWITTER. Nemojte da koristite Twitter kada.. Jer Twitter je samo.... Preko 30 primera koje smo skupili u poslednja 3 sata.

 

22. Dobitnici 10 knjiga za Vaskrs

Vaskrs je bio. Bio je i Uskrs. Naša akcija u kojoj smo poklanjali knjige za Vaskrs je više nego uspela. Dobili smo preko 100 komentara koji su ušli u izbor za dodelu nagrade. Za Vaskrs je u Srbiji pojedeno preko 32 miliona farbanih jaja. Dodatnih 10 knjiga za komentatore.

 

23. Facebook - grupe DIGITALNA FOTOGRAFIJA - grupe za amatere i profesionalce

Na Facebook postoji nekoliko grupa vezanih za digitalnu fotografiju. Bilo da vas interesuje crno-bela ili obrada. Od zajedničkog interesovanja do posla. Slika dana pripada Johnu Sluderu.

 

24. Facebook - srećan 6. rođendan, a kada porasteš bićeš....

Prema Vikipediji, na današnji dan 2004. godine startovao je projekat Facebook. A, kada postane punoletan, tek će onda biti FACA.

 

25. Facebook - šta mrzite danas? Školu, sebe, novac u tuđem džepu, a šta volite

Facebook je odlična alatka za otkrivanje raspoloženja nacije, ili makar neke od njenih grupa. Ako na srpskom jeziku ukucate u pretraživač Fejsbuka reč "mrzim", dobićete više od 500 grupa različitih mrzitelja, veliki deo otpada na one koji se učlanjuju u grupe u kojima se iskazuje mržnja prema školi, kao što je objavila Borba. Ako ne znate šta ćete sa onim što mislite, osnujte grupu na Facebook-u, možda će vam se neko pridružiti. Ako se niko ne pridružuje, dobro razmislite šta pokrećete.

 

26. Facebook 2012: Kad bi korisnik bio dolar...

Godina pred nama biće velika godina za Facebook. Očekuje se da će broj korisnika do avgusta dostići milijardu, a kada kompanija izađe na berzu, što je najavljeno za prvu polovinu godine, vrednost akcija mogla bi da premaši sto milijardi dolara.Na F8 razvojnoj konferenciji održanoj u septembru saopšteno je, između ostalog, da je broj korisnika dostigao 800 miliona. Procene eksperata iCrossinga, kompanije koja se bavi analizom trendova na Internetu, su da će milijarditi korisnik otvoriti profil na Facebooku u avgustu ove godine, tačnije 12. avgusta, piše PCWorld.

 

27. Facebook slika dana - ko ste danas, a ko ste bili juče

Facebook nam šalje upozorenja kada pokušamo da uradimo nešto što nije razumno. Jedno od takvih upozorenja je upravo stiglo. Da li ste ga i vi nekada dobili? Kako ste reagovali?

 

28. Fejkbuk i Gorčin Stojanović ili o lažnim profilima na društvenim mrežama

Naslov je pozajmljen od Bitef teatra. Tamo ima predstava koja se tako zove, a bavi se lažnim profilima na društvenoj mreži, ovoj što je sada postala generator protesta, olako nazvanih revolucijama. Ljudi, naime, prave lažne profile, izmišljaju sebe kao druge likove, pa tu rabotu turaju na mrežu. Zašto to čine? Tjah, vrag će ga znati: da bi iz zavetrine gvirili u živote drugih, da bi iz bezbedne anonimnosti komentarisali, da bi, to je u ljudskoj prirodi, što bi rekao Gavrilo Princip – „živeli i neke druge živote“. Socijalne mreže, uostalom, i jesu neka vrsta amalgama voajerizma, udbaškog uma i egzbicionizma.

 

29. Fejsbuk raste, 7 novih svake sekunde u 2011. godini, i još nešto... iPad 3

Fejsbuk raste, ali od onoga što radimo na Fejsbuku zavisi sadržaj.7 novih svake sekunde u 2011. godini. Nemoguće je da nam svi postanu prijatelji.Dovoljno je 2 ili 3 prijatelja.

 

30. Fejsbuk slika dana za 600 miliona korisnika

Netokracija je objavila sliku dana.Fejsbuk i 600 miliona korisnika.Koliko prijatelja imate na Fejsbuku.

 

31. Film Sumrak je prvi film koji ima preko 1.000.000 sledbenika na Twitteru

I filmovi imaju svoje pratioce na Twitteru.Sumrak je prvi film koji ima preko milion pratilaca.

 

32. Fotografije ili avatari na Tviter profilima u Srbiji - Primeri II deo

Bez obzira o čemu pišete na Tviteru, nekome drugome šaljete dve poruke, jedna je tvit a druga fotografija ili avatar na vašem Tviter profilu. Matt Silverman je objavio dobar savet kako da kreirate perfektnu fotografiju za svoj Tviter profil. MASHABLE.

 

33. Fotografije na Tviter profilima u Srbiji - Primeri

Zašto ste na svom nalogu na Tviteru objavili baš tu fotografiju?Zamolio sam nekoliko Tviteraša da mi odgovore. Kada nekoga pratite, a ne znate ga da li vam fotografija nešto znači?

 

34. Francuz Bris Taton je umro u Beogradu - STOP NASILJU

Ako stranci umiru u Beogradu, šta je ostalo nama da radimo? Ne smemo da ćutimo pred činjenicom da je mladi Francuz Bris Taton danas umro ne uspevši da se oporavi od divljačkog napada u centru Beograda, koje je samo najekstremniji epilog nasilja koje je zavladalo svuda oko nas. Peticija za borbu protiv nasilja.

 

35. Frizura Voje Brajovića i Majkl Džekson kome smo svi mali ili da li pratite Vukajliju

Pratite li Vukajliju, da biste bili u toku sa novim pojmovima, trendovima, mišljenjima, razmišljanjima?Vreme je.Na primer, da li znate šta znači FRIZURA VOJE BRAJOVIĆA?

 

36. Google na Twitteru - Ko koga prati?

Google je na Twitteru otvorio brojne profile. Ako vi ne pratite Google, znajte da Google prati Twitter.  

 

37. Hari Poter i Polukrvni princ - Premijera - Knjiga - Slike - Twitter - magija

Šesti nastavak popularne filmske sage o Hariju Poteru "Hari Poter i Polukrvni princ" biće premijerno prikazan večeras u velikoj dvorani Centra "Sava". Prema šestom bestseleru Džoan Ketlin Rouling, Hari započinje šestu godinu studija u Hogvortsu, dok Lord Voldemor širi haos po Velikoj Britaniji.

 

38. Hashtag je mesto za sve tviteraše

Mesto okupljanja svih Tviteraša je Hashtag.Dobro došli.Mi smo danas pristupili. Valjda će nas primiti.

 

39. Infografika - Koliko nas socijalne mreže ometaju u poslu?

Koliko često vas čudovišni socijalni mediji cele progutaju? Češće nego što mislite! Kompanije Red e App razvila je grafiku koja prikazuje kako prekidi utiču na produktivnost radnika.

 

40. Infografika dana - društveni mediji u 2013. godini

Šta se sve dešava na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Pinterestu, LinkedInu, Google+u?Ako ste deo neke mreže, znači da ste na inforgrafici.

 

1 23 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana