Vesti – Socijalna mreža - Facebook, Twitter ...

 

Ukupno 229 – Strana 3 od 12

 

41. Infografika dana - Najbolje i najgore vreme za objavljivanje na društvenim mrežama

Ako objavljujete vesti na Fejbuku, Tviteru, LinkedInu, Guglu+, Pinterestu, postoji vreme kada se vesti čutaju više, a nekada kao da ih niko ne čita.Da li je vreme kada objavljujete i vreme kada se najviše čitaju vesti.Proverite na Infografici dana.

 

42. Infografika dana Trendovi na društvenim mrežama 2014. godine

Da li koristite sve društveme mreže koje su popularne?Ili ste se opredelili za jednu.Tviter, Fejsbuk, Gugl+, Pinterest...

 

43. Infografika i kakav je prvi utisak kada neko poseti vaš sajt

Više od jedne trećine internet populacije sada kupuje onlajn.Svaki posetilac vašeg sajta je potencijalni kupac vaših usluga ili proizvoda.Dobro dizajnirana strana kod onih koji su prvi put na vašem sajtu je od presudnog značaja, da li će se ikad više vratiti.

 

44. Infografika i koliko mali biznis koristi društvene mreže

Da li ste u malom biznisu?Da li koristite društvene mreže?

 

45. Infografika i kom tipu društvenih mreža pripada vaša ličnost

Brojne društvene mreže privlače različite ljude.Iako većina nas želi da proba nešto novo, na kraju smo na nekoliko, a nikada na svim mrežama.Infografika nam pokazuje vrlo zanimljive činjenice.

 

46. Infografika o izvršnim direktorima i Tviteru

Samo 16% izvršnih direktora koriste Tviter u komunikaciji sa klijentima.Ali, to će se uskoro veoma promeniti. U narednih 5 godina komunikacija preko Tvitera će se povećati na 57%. IBM je sproveo istraživanje, koje je dalo sledeće rezultate.

 

47. Infografika o korišćenju društvenih mreža u obrazovnim institucijama

Ne zmamo kakvo je stanje u Srbiji, ali 80% Američkih obrazovnih institucija koriste Twitter.Pogledajte Infografiku.Ukoliko radite u nekoj od obrazovnih institucija, podelite iskustva sa čitaocima na našem sajtu.

 

48. Infografika o mobilnom webu, informacije koje možda niste znali

Deljenje sadržaja preko mobilnih veza se povećava u celom svetu.Mobilni saobraćaj preko tableta zauzima preko 28%.

 

49. Infografika o psihologiji društvenih mreža

Znate li da je 1 od 8 ljudi na Fejsbuku?Od vremena potrošenog na internetu 1 od 5 minuta se potroši na nekoj društvenoj mreži.Svakog minuta se objavi preko 500.000 tvitova.

 

50. Ivan Tasovac je prvi tviteraš koji je postao ministar kulture

Kada sam saznao da je Ivan Tasovac prihvatio poziv, odmah sam objavio tvit:"Ivan Tasovac je postao prvi tviteraš koji je postao ministar kulture."Najnovija vest o rekonstrukciji frizura u najnovijoj vladi.

 

51. Janko Tipsarević započeo debatu na Twitteru i ostali tvitovi

Ako bi se Twitter objašnjavao kroz tenis.Sajt koji možda niste posetili: TennisTweeets.Nole peca ribu.Twitter trend i #ebook.

 

52. Jedan od Twitter trendova danas Instagram i ostale tviterancije

Možda nije isto, ali je makar slično, sa reklamom za Pežo ispred prodajnog centra za Reno. Trend na Twitteru je Instagram.Twitter briše sporne sadržaje.Vlado georgijev na Twitteru otkriva delove pesme, jer Twitter dozvoljava samo 140 karaktera.Krađa identiteta Danilu Ikodinoviću na Twitteru.Zašto treba da ustanete ranije, jer je Goca Tržan izjavila na Twitteru da voli jutarnji seks.

 

53. Jedan od Twitter trendova danas je i Madridska Arena i ostale tviterancije i #Serbia15

Jedan od trendova danas na Twitteru je i Madridska arena.Twiter u vestima: Twitter maps nation’s response to tweets from presidential candidates.Twitter inspiracija za danas.

 

54. Kada budete kupovali sledeći mobilni telefon ....

Istraživanje koji će vas možda zainteresovati objavljeno je na Economy.rs. Šta mobilni telefon govori o vama? Da li ste se pronašli? Mobilni telefon koji imate može o vama da govori jedno. Onaj koji ćete kupiti može govoriti o vama da ste se, možda, promenili.

 

55. Kako omršaviti - slike kolača koje biste ostavili za malo sutra

Dobre krofne uvek mogu da pojedem u tolikom broju da mi stomak postane velika krofna. Šta se dešava kada želite da omršavite, a volite da jedete kolače? Kolač ili torta moraju da vas uplaše.

 

56. Kako proslaviti zbog milionitog pratioca na Twitteru i Mila Jovović

Kako biste vi prolaslavili da imate milion pratilaca na Twitteru?Primer Mile Jovović.Odbrojavanje je počelo.

 

57. Knjiga u tvitovima i predlozi za praćenje tviteraša koji pišu o knjigama

Knjiga u tvitovima. Šta ko čita i zašto čita. Ili se sprema, ili nema nikakve veze sa knjigom. Da pogledamo malo tvitove o knjigama. Pitanje: Sa koliko tvitova može da se ispiše "Rat i mir"? Predlozi za praćenje onih koji o knjigama pišu poruke do 140 karaktera.

 

58. Ko je najbolji u svojoj zemlji - Tweeterwall - od Argentine do Virdžinskih ostrva

Tweeterwall je dizajniran da bude jednostavan i zabavan. Bira se gospodin-Twitter i gospodična-Twitterašica po zemljama učesnicama Twitteromanije. 

 

59. Ko je od naših političara na Tviteru i zašto Čanak, Mlađan i ostalo društvo

Političari su na Tviteru, ali mislimo da ga još ne shvataju ozbiljno.Tri najpopularnija političara.Najpopularniji na Tviteru je Nenad Čačak.Mlađan Dinkić je drugi po broju pratilaca.Oliver Dulić je dalje čistačica.

 

60. Ko tvituje o knjizi uvek će se naći na našem sajtu

I danas nastavljamo da vam predlažemo da pratite Tviteraše koji tvituju o knjizi.Šta treba da pročita obrazovan čovek, a šta...Dan je lepo počeo.Knjiga državljana je jedna sve siromašnija knjiga u Srbiji.

 

1 2 34 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana