Vesti – Socijalna mreža - Facebook, Twitter ...

 

Ukupno 229 – Strana 4 od 12

 

61. Kolekcija - 100 Twitter naloga za praćenje

Koga pratite na Twitteru? Freelance Review blog je specijalizovan za grafički i web dizajn. Njihov predlog su nalozi 100 dizajnera koje treba pratiti.Ovo je bila lista objavljena pre tačno godinu dana. Šta se u međuvremenu promenilo?

 

62. Kolekcija - 30 najnovijih WordPress tema koje će vam možda trebati Lava360

Vaša platforma je WordPress. Tragate za novim temama. Kolekcija je sa Lava360.

 

63. Koliko je uspešna infografika na Twitteru i ostalim društvenim mrežama

Neoficijelni Twitter resurs danas piše o moći koju poseduje infografika objavljena na Twitteru i ostalim društvenim mrežama u odnosu na standardne fotografije i članke.Vikipedija: Informacijska grafika ili infografika je vizualna prezentacija informacija, podataka ili znanja. Takva grafika se koristi kada je potrebno da se kompleksne informacije objasne brzo i jasno, na primer u znakovima, mapama, novinarstvu, tehničkom pisanju i obrazovanju. Takođe se opsežno koristi kao alat informatički stručnjaci, matematičari i statističari kako bi olakšali proces razvitka konceptualne informacije.

 

64. Komentari na misli Duška Radovića, ali na Fejsbuku

Možete da kupite knjige koje je napisao Duško Radović. Na primer, 3 knjige "Beograde, dobro jutro." Možete i svakoga dana da posećujete Duškovu stranu na Fejsbuku, čitate njegove misle, ali i smišljate i objavljujete svoje.

 

65. LinkedIn tvitovi danas 10. januara 2013. godine

Da li ste i vi na LinkedIn?Jedna društvena mreža je povezana sa drugom.Tvitovi o LinkedIn.

 

66. Lopovi odneli 4 miliona dinara penzionera - Sad smo kvit

Penzioneri su na uradu lopova. Ako lopovi ukradu novac za panzije to penziore uzmemirava.

 

67. MADE IN SERBIA - Istok Pavlović ili istok je na svim stranama sveta

Odličan za Made in Serbia. Kako smo došli do Istoka? Preko Zapada, Severa i Juga i Twittera. Preko odličnog članka: Kako pravilno menadžovati i fan pejdžove na Fejsbuku.Bio je to februar 2010.Prošlo je malo vremena, par meseci.Pročitajte i intervju na Designer.rs.Par odgovora, i jedna odlična fotografija. Ceo intervju na izvoru.

 

68. Manje spama na Twitteru - čistiji nalozi

Twitter je sapštio da je se količina spama drastučno smanjila. Twitter je veoma popularan servis koji dnevno razmeni preko 50 miliona poruka.

 

69. Manjgura sajt koji možda niste posetili i kako se boriti protiv negativnog pobliciteta

Manjgura - sajt koji možda niste posetili.Kako se boriti protiv negativnog pobliciteta?

 

70. Mashable> Tviteratura i 14 autora koje vredi da pratite

Twitter + literatura = TwitteraturaMashable nam predlaže koje autore treba pratiti na Twitteru.Twitterature knjige.

 

71. Mirišeš mi na lik iz jedne knjige - tvit i stilske vežbe

Danas nas inspirišu tvitovi o knjigama.Kako reče 13to prase: "Mirišeš mi na lik iz jedne knjige".Kako birate knjige koje ćete da čitate?

 

72. Mlinarev sin neće da melje - Sin Osame Bin Ladena ubijen - Moj sin Janko Tipsarević

Ko su roditelji slavnih ličnosti? Ma primer, šta je radio Rembrantov otac? Sin Osame bin Ladena na pogrešnom mestu. Moj sin Janko Tipsarević ne nameršta mečeve.  

 

73. Moj imenjak tviteraš Mihailo danas tvituje za vas

Ja sam Mihailo bez s, često odgovaram kada me neko pita da li sam Mihailo sa j ili bez j.Tviteraš Mihailo danas tvituje za vas, jer ja više volim svakoga dana da čitam tvitove jednog tviteraša, a ne stotine njih.

 

74. Na Fejsbuku smo formirali grupu - Knjižara MI IMAMO KNJIGU ZA VAS

Na Fejsbuku smo formirali grupu KNJIŽARA - MI IMAMO KNJIGU ZA VAS. Namera nam je da članovi grupe razmenjuju informacije o najnovijim knjigama, našim, kao i knjigama drugih izdavača. Pogodnosti za članove će zavisiti od usvojenih predloga koje budete davali.

 

75. Na Tviteru trač do trača, sem ako se ne filtrira

Tviter i tračarenje su usko povezani, ali je dobro što je svaki trač ograničen na 140 karaktera.Nekada su se deca igrala ispred kuće, pa je lopta mogla da završi u nečijem prozoru.

 

76. NO SMOKING - cigara ili pištolj ili otrov

Šta sve nisu pokušali da ubede pušače da prestanu da puše! Kakve su poruke poslate na milione adresa. Kakve slike?

 

77. Noć ispred fabrike - Nova zemlja za novo seme i nove poslove

Radnici su proveli noć ispred fabrike umesto u fabrici. Nakon dobijanja otkaza vreme je za Novu zemlju. Da se posadi novo seme.

 

78. Novi početak Tonija Parsonsa - Sajt novi početak - Novi početak Ane Ivanović

Nova knjiga posle posla: Novi početak Tonija Parsonsa. Da li vam je potreban Novi Početak? Svakome je potreban. Kako nanovo počinju Toni Parsons, sajt, Ana Ivanović i Tracy Champan. Novi početak Ane Ivanović. Kako počinje Tracy Champan?

 

79. Novi prilozi za otkačenu istoriju - Demi Mur u bikiniju - 8-godišnja rokerka Emma

Ašton Kučer i Demi Mur su dobar spoj koji uvek dobija, bilo da se radi o Twitteru, Twitpic-u. Demi Mur u bikiniju je videlo preko 800K.  8-godišnja rokerka Emma, usred leta "Snow day" za podizanje raspoloženja.

 

80. Nula - broj od koga beži milijarda - knjiga opasnih ideja

U prošlosti je moć nule proglašavana demonskom da bi od vremena prosvetiteljstva postala najznačajnije oruđe matematike.  0 snimaka prvog leta i spuštanja na Mesec.  

 

1 2 3 45 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana