Vesti – Socijalna mreža - Facebook, Twitter ...

 

Ukupno 229 – Strana 8 od 12

 

141. Tviteraš bog otac ili Neuspeli abortus radi džabe kao Stros-Kan

Svi mi na Tviteru radimo kao Stros-Kan besplatno, a Tviter zarađuje kao Džingis-Kan.Volim da čitam nečije tvitove naročito ako je Bog Otac.

 

142. Tviteraš Filozof vam iz zadnje klupe poručuje da ne prepisujete na času

Danas za vas tvituje tviteraš Filozof.Poručuje vam iz zadnje klupe da ne prepisujete na času života i Tvitera. Sve što kažete, može vam doneti ili medalju ili vešala. Mada ima primera u istori da su one koje su obesili, kasnije neki drugi nagradili medaljom.

 

143. Tviteraš Individualac ima još jedan ispit u životu kao i svi mi

Tviteraš Individualac ili "jedan ispit imam", jer svi mi imamo još jedan ispit u životu koji nismo položili.Još jedan ispit, nakon čega ćemo imati još jedan, do onog poslednjeg koji nećemo položili.U životu se računaju samo oni ispiti koje smo položili.

 

144. Tviteraš Nichim izazvan ili upoznajte dobitnika Nobelove nagrade za Tviter

Nasilje sa ulica, škole se prenosi i na Tviter, pa Srbija plaća cenu propagiranja pogrešnih vrednosti. Tviteraš Nichim Izazvan je izazvan jer ne može da ćuti. Tvitovi su kao poruke ispisani na transparentima, visoko podignuti iznad glave, koja je još na ramenima.

 

145. Tviterašica Jecconi, ili ako volite ljuti ajvar

Svi vole ajvar, samo neki vole blagi, a neki, bogami i ljuti. Svi vole Long Play ploče, samo neki od nas imaju gramofone.Počeo sam da pravim antologiju najboljih tvitova, a kakav je ručak bez dobrog ajvara?

 

146. Tviterašica Volim dobre ljude, mada najčešće volimo one pogrešne

Dete nikada ne zna ko je dobar a ko loš čovek. Odmah odraste kada nauči.Ime mi je Volim, a prezime Dobre ljude.Tviterašica Volim dobre ljude to pokazuje i kroz tvitove koje piše.

 

147. Tviterašica Zombijana Bones ili vrač je manje zao od okoline

Imate li dovoljno para za život? Imate, a da to niste ni znali.10 tvitova Zombijane Bones, kao predlog da je pratite.Kolekcija najboljih tvitova se pravi, ovo su neki koji će vam pomoći da je pratite na Tviteru.

 

148. Tviteratura ili čak je i Rat i mir moguće napisati u porukama od 140 karaktera

Poruke od 140 slovnih znakova kao novi žanr književnosti. Ono što se u pravi mah činilo besmislenom idejom: da se emituju lične poruke od maksimalno 140 slovnih znakova, nedavno je obeležilo petu godišnjicu kao globalni komunikacioni fenomen. Tim povodom kompanija „Tviter“ je iznela nekoliko zanimljivih podataka, poput broja da je bilo neophodno da prođu tri godine, dva meseca i jedan dan da korisnici pošalju milijardu „tvitova“.

 

149. Tviteratura ili kako su se provela mala deca sa svojim roditeljima na BeerFestu

Ono što pišem na Tviteru tako proleti, da se ni ja ne sećam šta sam pisao. Kada ponovo pročitam šta sam tvitovao, nekada izbrišem, jer je to jedna od sjajnih opcija. Nekada ne.Vidi se da je bila nedelja juče. Neradno na poslu, ali radno na Tviteru.

 

150. Tvitovi Crvenog Barona, a ako ne znate ko je odmah nazad u OS

Znate šta je Tviter, ali ne znate ko je Crveni Baron.Upoznajte ga kroz tvitove.To što niste u zatvoru ne znači da ste slobodni, kako reče Crveni Baron.

 

151. Tvitovi koji su malo drugačiji - Guglov prvi tvit i ostalo

Na današnji dan 1998. godine startovao je Gugl. Prvi tvit na Tviteru je bio malo neobičan.Kako ste vi startovali na Tviteru?

 

152. Tvitovi koji su me danas inspirisali da pokušam da mislim, Gorenje i mladi Valjeva

Ako želite mlade da zadržite morate da napravite fabriku u kojoj će da rade.Kada se probudimo, ono što se dešavalo na Internetu, izgleda kao san.Ako smrdi u prestonici, uskoro će smrdeti u čitavoj Srbiji.

 

153. Tvitovi koji su me danas inspirisali, 19. jul 2011.

Srećom svet je toliki da ga niko, nikada neće moći da sagleda, biti obuhvati. Ali, tu je Twitter, koji vam sa manje od 140 karaktera opisuje svet na najbolji način.Ovo sam danas pronašao na Twitteru i za mene je bilo inspirativno.Ovo su i predlozi za praćenje nekoga na Twitteru.

 

154. Tvitovi koji su me inspirisali, 11. avgusta 2012. godine od Vukote do

Kada nekome kažete da ste iz Srbije, šta on uradi?Kako se princip "all-inclusive" koristi na primeru poslanika?Kada neko veliki plati kaznu, kolika je njegova zarada?Kamile ili volovi, pitanje je sad?

 

155. Tvitovi od 16. jula 2013. kao inspiracija, Web biz forum

Dobro došli u Kikindu.Neki su videli more, sa obale neki sa broda videli obalu.Zeleni zidovi proziv buke.Dok tvitate, neprijatelj vreba.

 

156. Tvitovi od 17. jula 2013. kao inspiracija za nas Zemljane, ali i za vanzemaljce

Ne snimaju nas samo Zemljani, nego i Vanzemaljci.Možda je neko parkirao poklon za vas u dvorištu?Kolektivna podela visoke temperature.

 

157. Tweepi za Twitter je ono što vam možda treba

Tweepi je aplikacija koja će vam možda trebati.Usklađivanje broja onih koje pratite i koji prate vas je u osnovi ove aplikacije.Molimo za prva iskustva koja ste imali.

 

158. Twilk vam pomaže da napravite pozadinu svog naloga na Twitteru od slika pratilaca

Twilk vam pomaže da promenite pozadinu na vašem Twitter profilu.Ukoliko imate više od 10 pratilaca, možete da krenete na kratak posao.Još servisa za kreiranje pozadina na Twitteru.

 

159. Twitter - 5 minuta slave - CrowdEye - Upozorenje: Nemojte da koristite Twitter

Imate Twitter profil. Želite li 5 minuta slave? Naravno da ne. Ne zbog slave, nego zbog 5 minuta. Koliko je 5 minuta? Šta može da se uradi za tako kratko vreme? Ništa posebno. CrowdEye je startova. Startujte i vi. Upozorenje u slučaju požara: Nemojte da koristite Twitter.

 

160. Twitter - avatari koji su nastali kao podrška protestantima u Iranu - #Green4Iran

Iranski reformistički predsednički kandidat Mir Husein Musavi pozvao je na poništavanje izbora, na kojima je aktuelni predsednik Mahmud Ahmadinedžad. POTPREDSEDNIK SAD Džo Bajden izjavio je juče da ima nedoumice o tome da li su izbori u Iranu bili pošteni i slobodni. Kako se protesti u Iranu povodom izbora ogledaju u preko hashtagova #green4iran, kojima se podrška odražava bojenjem avatara u zeleno.

 

1 2 3 4 5 6 7 89 10

Sledećih 10 strana