Vesti – Knjižare u svetu i Srbiji

 

Ukupno 20 – Strana 1 od 1

 

1. Corner Shop ili mesto gde ćete kupovati naše knjige

Corner Shop je mesto gde ćete kupovati naše knjige. Za sada, primeri Corner Shopova širom sveta. Uskoro fotografije svakog Corner Shopa u Srbiji.

 

2. Danas u Čačku u Delfi knjižari svečano otvaranje i Vesna Dedić

U petak, 10. septembra, svečano će biti otvorena prva knjižara Delfi u Čačku, a dvanaesta po redu u ovom knjižarskom lancu. Smeštena u samom centru Čačka, preko puta Glavne pošte, knjižara se prostire na više od 140 kvadratnih metara, a u ponudi ima preko 10.000 naslova, gift-shop, kartoleriju i školski pribor. NAPOMENA: Kupite neku od naših knjiga i pošaljite nam fiskalni račun poštom, čeka vas poklon.

 

3. Knjižara Delfi u Čačku je dvanaesta u lancu knjižara

U Čačku je u ponedeljak, 16. avgusta, otvorena prva knjižara Delfi u ovom gradu, a dvanaesta po redu u ovom knjižarskom lancu. Nalazi se u centru grada, na Gradskom šetalištu, preko puta Glavne pošte.

 

4. Knjižara Evro-Giuntija u Banja Luci

Izdavačka kuća "Evro−Giunti" otvorila je knjižaru u Banja Luci. "Bookstore Evro-Giunti" knjižara nalazi se u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, br 68. U ovoj knjižari biće dostupni najveći hitovi strane i domaće literature mnogobrojnih izdavača, kao i bogat edukativni, zabavni i gift program.

 

5. Knjižara galerija Orba u Zemunu gde možete da kupite naše knjige i još nešto

Danas ćemo vam u par slika prikazati knjižaru galeriju Orba. Ako živite u Zemunu, u ovoj knjižari možete kupiti većinu naših naslova. Knjižara galerija Orba, Zemun, Karađorđev trg 6

 

6. Livraria da Vila, Sao Paolo

Za razliku od drugih knjižara u svetu, Livraria da Vila u Sao Paolu, u Brazilu, za vrata ima rotirajuće police za knjige, tako da je prostor maksimalno iskorišćen. Dizajner je Isay Wienfeld.

 

7. Najlepša na svetu knjižara Lello u portugalskom gradu Portu

Sajt koji možda niste posetili - Moj enterijer.Najlepša knjižara na svetu.Pratite na Twitteru Mini STUDIO Magazine.

 

8. Naše knjige u knjižari DERETA u Knez Mihailovoj u Beogradu

Sve naše knjige možete da pronađete u prelepoj knjižari DERETA u Knez Mihailovoj u Beogradu.Radi 7 dana u nedelji.

 

9. Naše knjige u knjižari Laguna u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu

Ako kriza bude potrajala, sve manje će u Knez Mihailovoj biti prodavnica koje prodaju krpice, a sve više knjižara.U tek otvorenoj knjižari "Laguna" u Knez Mihailovoj ulici, od danas možete da pronađete i nekoliko naših knjiga.Mala foto priča može da počne.

 

10. Naše knjige u knjižari Mladinske knjige, Beograd, Cetinjska ulica

Naše knjige možete da kupite i u knjižari "Mladinske knjige" u Beogradu u Cetinjskoj ulici broj 1.Mogućnost plaćanja i do 6 mesečnih rata. Telefon: 011/33 73 151 Radno vreme: radnim danima 7:30–20:00 h, subotom 10:00–16:00 h.

 

11. Naše knjige u knjižari Vulkan, TC Stadion Voždovac

Naše knjige možete da kupite i u knjižari Vulkan, u novom tržnom centru Stadion na Voždovcu.Radno vreme, svakoga dana od 10 do 22 časa.

 

12. Novi koncep biblioteke Koh Samui Resort na Tajlandu

Home Design Idea prikazuje novi koncept biblioteke sagrađene na Tajlandu. Između starih stabala. Bela, crvena, crna i siva. 

 

13. Novi trend u Srbiji - Knjižare zamenjuju kafane, parfimerije

Podatak koji će ući u istoriju, jer se sve menja. Posle talasa koji je „potopio“ knjižare, novi prodajni lanci bude nadu: Parfimerije, banke i butici zatvarali knjižare, a sada se knjige useljavaju i u kafane. U JEDNOJ prodavnici ženske garderobe i veša, u Knez Mihailovoj ulici, i dalje pune police dela domaćih i stranih autora podsećaju da je tu nekada bila knjižara. Parfemi su se odavno uselili u nekada kultnu „Jugoslovensku knjigu“, banka u čuvenu BIGZ-ovu „Kulturu“, jefitina konfekcija kod „Pavla Bihalija“, a luksuzna u knjižaru „Narodne knjige“ u Šafarikovoj.

 

14. Otvorena je MAMUT Vulkanova četvrta knjižara u Beogradu

Mamut je ponovo živ. Na mestu nekadašnjeg Mamuta otvorena je četvrta knjižara lanca "Vulkan" u Beogradu. Knjižara u kojoj se nalazi najveći izbor naših knjiga.

 

15. Pisci se vraćaju u Prosvetu

Pisci se vraćaju u nekada moćnu i čuvenu izdavačku kuću "Prosveta" iako se ogrešila o njih", izjavio je direktor te kuće Jovan Janjić.

 

16. Polica za knjige RANSA

Polica za knjige RANSA. Da li volite da su vam knjige na dohvat ruke?  

 

17. Police za knjige koje možda niste videli

Da li polica za knjige može da bude ugrađena u policu. Može.Polica za knjige na koju ne možete da ne reagujete. Zašto knjige na padaju?Kula od knjiga.

 

18. Promocija knjižare Dobra knjiga

5. marta sa početkom u 11 časova biće održana promocija knjižare „Dobra knjiga“ u Beogradu (Maksima Gorkog 137, ugao sa Tomazeovom). Pozdravljamo otvaranje knjižare. Svi kupci koji posete knjižaru, do 9. marta knjigu "Digitalna fotografija - priručnik koji nedostaje" modu dobiti po super ceni.

 

19. Rakks police za knjige

Zidovi i prostorije čekaju svoje police. Rakks.  

 

20. Voltaire & Rousseau knjižara u Glazgovu

Preko interneta smo svratili i u Glazgov. Voltaire & Rousseau knjižara nam je otvorila svoja vrata.