Vesti – Android

 

Ukupno 153 – Strana 7 od 8

 

121. Naxi aplikacija za Android i sajt koji možda niste posetili PC PRESS

Sajt koji možda niste posetili - PC PRESS.Najnoviji broj PC PRESS-a je u prodaji. Broj 187, april 2012.Naxi aplikacije za Android.

 

122. Ne radimo od četvrtka 11. septembra do kraja nedelje

Mom ocu Jovanu sutra, u četvrtak, je 85. rođendan, pa ne radimo.I vi možete da dobijete poklon.

 

123. Nexus 7 kupi više od milion korisnika mesečno i ostale Android vesti

Nexus 7 kupi milion korisnika.HTC ONE X+ Android fotografija dana.

 

124. Obaveštavamo vas da smo se preselili na novu lokaciju

Obaveštavamo vas da smo se preselili na novu lokaciju.Od 15. novembra 2012. smo na Čukaričkoj Padini, u ulici Mladena Mitrića broj 12, ulaz preko puta Strugarske 11.

 

125. Old face before die - zabavna android aplikacija za danas

Aplikacija koja je posebno interesantna onima koji imaju manje od 20 godina.U šta se možemo pretvoriti na kraju života?Staračko lice, pre smrti.

 

126. PicsArt nova verzija za preuzimanje

PicsArt se dalje razvija. Nova verzija 2.9.0 je na raspolaganju.

 

127. Pixel Mixer Android aplikacija za ljubitelje digitalne fotografije, veselih transformacija itd.

Šta vas zabavllja? Da na svoj android uređaj, tablet ili telefon, preuzmete neku fotografiju ili je sami napravite, na fotografiju primenite neki efekat, azatim da je podelite sa prijateljima.Pa, ako je odgovor pozitivan, predstavljamo vam Android aplikaciju Pixel Mixer.

 

128. Pixlr Express, Android aplikacija za danas

Android aplikacija: Pixlr Express.Zabavni i besplatni editor fotografija.Za Android 2.2 i novije verzije.

 

129. Pretplata na Android aplikacije na Google Play-u

Mesečne i godišnje pretplate su sada moguće na Google Play za Android aplikacije.VeiwSonic 22“ Android tablet.Samsung Galaxy S III startuje u Evropi danas.

 

130. Preuzmite Android aplikaciju Cartoon Camera i uživajte

Ukoliko je Android vaš izbor.Ukoliko volite da snimate drugačije fotografije.Kao da su crtane rukom.Cartoon Camera je možda za vas.

 

131. Preuzmite Android aplikaciju Vicevi i budite u toku

Domaća Android aplikacija koja će vas uveseljavati svakoga dana.Vicevi sa naših geografskih dužina i širina.Svakoga dana novi.

 

132. Preuzmite Google Currents - Android APP i stećićete nova iskustva

Google vas poziva da sve publikacije koje vas interesuju ubacite u Google Currents - najnoviju Android aplikaciju.BESPLATNI PRELEPI MAGAZINI i još po nešto.Svi dampovi ekrana su uzeti sa Samsung Galaxy Tab 10.0

 

133. Pudding Camera - najbolja Android foto aplikacija

Po mišljenju Mashablea, Pudding Camera je najbolja besplatna foto aplikacija za Android.Nova verzija 3 je spremna za preuzimanje.

 

134. RADIMO U PONEDELJAK I UTORAK

Mi radimo za dane praznika, pa se vidimo ako dođete u knjižaru.

 

135. Ruski mobilni operativni sistem podseća na Android

ROMOS - Ruski mobilni operativni sistem.Robo spiker za dečake i devojčice.

 

136. Sajam knjiga BANJALUKA 2012 i naše knjige na sajmu

Dođite na Sajam knjiga "Banjaluka 2012", čekaju vas i naše knjige.Banjaluka - Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2012" u organizaciji "Glasa" otvoriće večeras u 18 časova u dvorani "Borik" ugledni srpski književnik Svetislav Basara.On će besjedom uvesti ljubitelje knjige u veliku književnu avanturu koja će trajati do 23. septembra.- Potvrdu da učestvuju na Sajmu knjige u Banjaluci poslalo je više od 100 izdavača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bjelorusije i drugih zemalja iz regiona - rekla je rukovodilac 17. sajma knjige Petra Ivić.

 

137. Sajam knjiga je počeo 21. oktobra, a naš štand se nalazi na galeriji Hale I

Sajam knjiga u Beogradu, od 21. do 28. oktobra 2012. godine.Upravo je objavljen raspored izlagača.Naš štand se nalazi na Galeriji HALE I

 

138. Sajam knjiga od 20. do 27. oktobra 2013. u Beogradu, mi smo na istom mestu

Ovogodišnji 58. Međunarodni beogradski sajam knjiga biće održan od 20. do 27. oktobra, a počasni gost je Poljska. Najpoznatiji izdavači, knjižari, distributeri, bibliotekari i mnogi pisci sa svojim delima kako iz zemlje tako i inostranstva predstaviće svoju produkciju u halama 1, 1A, 2 i 4 Beogradskog sajma.

 

139. Sajam knjiga od A kao ANDROID 4 do Š ili Šta nas čeka

Od 21. do 28. oktobra, na Beogradskom sajmu, pod sloganom “Od A do Š”, biće održana jedna od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Beogradu, 57. Međunarodni beogradski sajam knjiga.Za A mi imamo knjigu "Android 4".Za Š mi imamo knjigu "Šta nas čeka".A, imamo knjiga i za ostala slova.

 

140. Sajt koji možda niste posetili - Android revija

Ukoliko imate neki od uređaja pod Android operativnim sistemom, sajt koji možda niste posetili je:Android revija.Kreiran je na WordPress platformi.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 78