Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ograničen Internet servis vas može koštati više

Ovo je nešto što možda niste razmotrili ako razmišljate da se prebacite na novog Internet servis provajdera. Aktuelni provajder će možda želeti da im platite da biste ih napustili.

Ispitivanje glavnih širokopojasnih provajdera otkriva da neki naplaćuju između 70 i 200 dolara ako prekinete ugovor da biste prešli kod konkurencije. Ispitivanje je vodio Consumers Union, neprofitabilni izdavač Consumer Reports časopisa.

Consumers Union izveštava da tri najveća provajdera u SAD, Comcast, Time Warner i Cabletelevision ne naplaćuju za prekid ugovora. Ali na primer, Qwest naplaćuje 200 dolara, Earthlink 149 dolara a Verizon naplaćuje 69 dolara za njihove FiOSS fiber optičke širokopojasne servise i 79 dolara za njihov DSL Internet servis velike brzine. Međutim, nećete platiti prekid ugovora ukoliko se servis prekine prvog meseca.

To je isti pristup koji su preduzeli provajderi mobilne telefonije, ali su potrošači postali mudriji i neki provajderi su ukinuli naplatu prekida ugovora. Možete da kažete Federal Communications Commision šta mislite o svemu ovome tako što ćete ispuniti ovaj formular na hearusnow.org web sajtu, koji kaže “Federal Communications Commission bi trebao da spreči širokopojasne kompanije da zadržavaju korisnike pomoću dugoročnih ugovora služeći se visokim naplatama za prekid ugovora”. Pismo se nastavlja, ali postoji i dobra funkcija koja vam omogućava da personalizujete poruku.

Da li je iko od vas platio za prelazak na drugi širokopojasni servis? Ili doživeo druge neprijatnosti od naših internet provajdera? Ostavite komentar!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272