Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Oosah nudi besplatno hostovanje do 1 terabajta

Novi Web servis koji se zove Oosah nudi 1 terabajt ili 1.000 GB besplatnog hostovanja. Nakon lake i besplatne  registracije, predstaviće vam se dva panela, (slično ekranu File Explorera),  gde možete dalje da podešavate i upravljate direktorijumima. Sajt omogućava da  aploudujete samo medija fajlove a takođe možete da delite medija fajlove ili  liste sa prijateljima tako što ćete im dati URL. Veličina fajla je ograničena  za video fajlove na 200 MB i 9 MB za audio fajlove.


Pored lepog i jednostavnog interfejsa postoji i mogućnost da  se konektujete na Flickr, YouTube, Facebook i PicasaWeb naloge da biste  importovali svoje medija fajlove u radni prostor Oosah-a. Importovani medija  fajlovi ne zauzimaju prostor pošto oni samo ukazuju na originalne sadržaje.

Korisnik može da kreira playlistu, slajdšou (sa aploudovanim  slikama, a ne sa slikama sa PicasaWeb-a), Podcast ili druge sadržaje. Obezbeđen  je link i ugrađeni kod. Program nudi i interfejs koji je optimizovan za  iPhone/iPod Touch a adresa ovog mobilnog interfejsa je http://m.oosah.com.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272