Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SQL za analizu podataka

SQL za analizu podataka

Effective SQL 61 Specific Ways to Write Better SQL

Effective SQL 61 Specific Ways to Write Better SQL

Otvoren "Datacentar.021" u Novom Sadu - jedinstveni centar za čuvanje podataka u Vojvodini

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1942

Osnivači "Datacentar.021" su JP Informatika i kompanije "M&I Systems, Co." i "Amber Software". Ideja o osnivanju "Datacentar.021" rodila se krajem 2007. godine kada se ukazala potreba za osnivanjem jedinstvenog centra koji bi mogao da ponudi najefikasnije rešenje za čuvanje podataka, kao i da kontroliše sve IT funkcije i da uvodi nove usluge koje će razvijati poslovanje kompanija, navedeno je u saopštenju kompanije "M&I Systems, Co." .

"Datacentar.021" je objekat izgrađen po kriterijumima, koji su u Evropskoj uniji propisani za čuvanje podataka. Centar pruža najoptimalnije uslove za rad servera, konstantnu temperaturu, neprekidan izvor električne energije i napajanja, čvrste komunikacijske veze, kao i stalan nadzor koji prati sve radne parametre, ali i sigurnosne mere pristupa i protivpožarne zaštite.

Neke od usluga koje "Datacentar.021" pruža potencijalnim korisnicima su: iznajmljivanje servera, iznajmljivanje prostora za druge servere, iznajmljivanje prostora za čuvanje podataka u elektronskom obliku, iznajmljivanje i korišćenje informacionih sistema za potrebe funkcionisanja kompanija, usluge izveštavanja i poslovne analize, direktno slanje izveštaja elektronskim putem, iznajmljivanje sistema za skladištenje podataka u elektornskom obliku, postavljanje portala i aplikacija za efikasnije funkcionisanje svih javnih preduzeća, kao i usluge video nadzora i interneta.

Izvor: www.ekapija.com

Budite u toku. Pretplatite se.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272