Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ovonedeljni Web 2.0 sajtovi



Zilok

Iznajmite predmete u privatnoj svojini. Ovaj web sajt omogućuje ljudima da zarade malo para tako što će iznajmiti predmete koje ne koriste često. Korisnici postavljaju ugovore o iznajmljivanju i uslove iznajmljivanja i povezuju se sa drugim korisnicima. Razmišljajte o Ziloku kao o Craigslist web sajtu za iznajmljivanje.

Slideoo

Ovaj besplatni onlajn alat koristi Flickr da bi prikazao na web sajtovima fotografije na jedinstveni horizontalan način. Unesite vaše Flickr korisničko ime i upotrebite setove fotografija da biste kopirali kod za ugrađivanje koji može da se pejstuje i prikaže u popularnim društevnim mrežama, početnim stranicama i platformama za blogovanje.

Eppraisal

Da li posedujete nekretninu, ili želite da kupite neku? Posetite Eppraisal da biste dobili procene cena stambenih objekata i pročitali informacije o susedstvu. Ovaj onlajn servis prikazuje procene cena kuća, informacije o populaciji, procenat nezaposlenih, stopu kriminala, informacije o obrazovanju, i SAT skorove za dato područje. Eppraisal ima servis za mobilne telefone sa trenutnim pristupom procenama čak i kada ste na putu i Firefox ekstenziju za ubrzanje pretraživanja.

RedesignMe!

Ova onlajn zajednica traži od korisnika da pošalju propuste u dizajnu proizvoda, ili samo loše dizajnirane proizvode. Nakon što korisnik pošalje podatke o loše dizajniranom ili promašenom proizvodi, otvaraju se spratovi za dizajnere, uključujući škole i studente koji  daju svoje predloge za poboljšanje proizvoda. Postoje i nagrade koje se dele svakog meseca.

FindInternetTV

Zbog ogromne količine video materijala koji se svakodnevno šalje na Internet, ponekad je teško pronaći video klipove sa specifičnim sadržajem. FindInternetTV se pojavio na onlajn sceni kako bi obezbedio direktorijum koji je dobro kategorisan i pokriva teme kao što su životinje (Animals), komedije (Comedy), obrazovanje (Education), vesti (News), muzika (Music), moda (Fashion) i deca (Kids). FindInternetTV takođe povezuje korisnike sa događajima koji se prenose uživo i televizijskim emisijama koje se skladište onlajn.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272