Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Panasonic HD televizor TH-50PZ750U

Djagonala plazma ekrana je 130 centimetara i pruža čistoću slike kao malo koji drugi model. čiste i svetle boje, naglašene nijanse tamnih, jasni prelazi između njih, ni malo zamućivanja kod brze izmene scena, sve je to ono što se očekuje kod pravoga HD televizora. Kada se uzme u obzir to da je reč o Panasonicovoj desetoj generaciji plazma ekrana sa kontrastom od 5000:1 i mogućnošću prikaza 68,7 milijardi boja, teško da bi i očekivali nešto manje od savršene slike.

Zvučnici su postavljeni na donjoj strani ekrana i dobro su prikriveni. Jačina im je 30W, a u kombinaciji sa ugrađenim subwooferom proizvode dobar zvuk. Za spajanje spoljnih uređaja tu su 3 HDMI-a, 3 kompozitna, 2 komponentna i 3 S-video ulaza.

Zanimljiv i svakako koristan dodatak je SD utor, jer iako većina uređaja ima mogućnost direktnog spajanja na TV, ipak je puno jednostavnije sadržaje sa njihove memorijske kartice direktno pregledati na TV-u nego uvek imati spremne kablove.

TH-50PZ750U predstavlja model koji bi svakako trebali imati na umu ako se odlučujete za HD televizor, jer sa ovim modelom nikako ne možete pogrešiti.

Cenu je „skromna” – samo 3500 dolara.

Pripremio: Milenko Kusurović

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272