Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Partnerstvo IIG-ja i najveceg svetskog proizvodjaca racunara – Lenova

Beograd, 30. april 2008.  – Immo Industry Group (IIG), pan-evropska kompanija za razvoj industrijskih i logistickih nekretnina prilagodjenih potrebama klijenta, objavila je da ce zapoceti proces izgradnje na lokaciji namenjenoj kompaniji Lenovo u jugoistocnoj Poljskoj. Kompanija Lenovo dodelila je izgradnju svog prvog pogona za montazu u Evropi kompaniji IIG zbog njene inzenjerske strucnosti na medjunarodnom nivou i odlicnim vestinama na lokalnom.

Lenovo, treci najveci globalni proizvodjac racunara, oformljen je nakon sto je kineska Grupacija Lenovo kupila IBM diviziju za proizvodnju personalnih racunara. U cilju pruzanja svoje usluge u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi, kompanija Lenovo je odlucila da izgradi pogon za sklapanje racunara u Poljskoj u kome bi se nalazile zone za testiranje i skladistenje.

Tehnicki zahtevi kompanije Lenovo podrazumevali su i rashladni sistem od 950 kW, s obzirom na cinjenicu da sam pogon i zona za testiranje generisu veliku kolicinu toplote. IIG-ovi inzenjeri su isplanirali i podnu konstrukciju koja eliminise elektrostatiku, sto je neizbezno kod pogona za sklapanje racunara. U ovom pogonu povrsine 31.000 kvadratnih metara prilagodjenom potrebama klijenta proizvodice se 2,4 miliona racunara godisnje.

O kompaniji Lenovo:

Lenovo je medjunarodna kompanija koja se bavi inovativnim tehnologijama; formirana je nakon sto je kineska Lenovo Grupacija kupila IBM diviziju personalnih racunara. Kao globalni lider na trzistu personalnih racunara bavi se razvojem, proizvodnjom i plasmanom vrhunskih, pouzdanih proizvoda i profesionalnih usluga koje korisnicima sirom sveta obezbedjuju pametniji nacin da postanu produktivniji i konkurentniji. Njihov uspeh je zasnovan na njihovim korisnicima koji postizu svoje ciljeve: produktivnost u poslovanju i unapredjivanje licnog zivota.

O kompaniji IIG:

Immo Industry Group (IIG) je vodeca panevropska kompanija koja se bavi razvojem logistickih i industrijskih nekretnina po meri klijenta, kako u domenu pojedinacnih projekata tako i u oblasti industrijskih parkova.

Sa 18 industrijskih parkova u centralnoj i istocnoj Evropi i Rusiji, u razlicitim fazama razvoja, IIG poseduje neprevazidjenu pokrivenost industrijskih parkova.

Za sve detaljnije informacije, slobodni ste da kontaktirate Branku Colak, PR managera Agencije New Moment na 011/ 322 9992, 064 168 44 72 ili gosp. Stejn De Preter-a, predstavnika za stampu kompanije IIG na  stijn.depreter@iig.org / +32 53 76 78 50 / +32 476 60 25 98

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272