Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ASP 3.0

ASP 3.0

IoT Fundamentals

IoT Fundamentals

Pet načina da gledate televiziju na vašem PC-ju

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1437

Naravno, možda upravo sedite za računarom i uopšte ne razmišljate o vašoj omiljenoj seriji, ali zašto je ne biste gledali na vašem računaru? Vaš LCD ekran skoro sigurno ima bolju rezoluciju od vašeg TV-a, a kada se nalazite ispred njega, sa dva (ili više) pristojna zvučnika na raspolaganju, to može da bude prilično dobar način da pogledate jednu ili dve emisije.


U ovom članku upoznaćemo vas sa pet način na koje možete da dobijete TV program na računaru:

1. TiVoToGo

Ako imate Series2 TiVo, treba vam TiVoToGo, koji vam omogućava da preuzmete sve što ste snimili na TiVO-u na vaš PC. Emisije ne mogu da se dele sa drugim računarima, tako da ako planirate da gledate TV na putu, uverite se da ste instalirali TiVoToGo na laptop. Ljudi, besplatno je!

2. Zvanična preuzimanja sa Weba

Proverite: TV mreže možda čuvaju kopije svojih emisija na Internetu za besplatno preuzimanje. Na primer, NBC ima čitave epizode svojih emisija u udarnim terminima, a CBS ima čitave epizode svih svojih osam serija u udarnim terminima koje su dostupne za gledanje na Internetu. Posetite zvanične sajtove vaših omiljenih emisija (ili njihovu mrežu) da biste videli šta je dostupno.

3. Klasični TV

Volite lošu televiziju iz 70-ih i 80-ih (ili bilo koje druge decenije)? Proverite In2TV (samo Internet Explorer a čak i tada ima puno grešaka) koji ima arhive desetina starih emisija (jedne lošije od drugih).

4. Prekookeanska televizija

Želite da popravite svoje znanje mađarskog jezika? Pogledajte BeelineTV, koji emituje oko 100 mreža iz raznih zemalja, u rasponu od Kine do Slovenije pa čak i dalje. Pronaći ćete još mnogo wwiTV, koje takođe uključuju brojne lokalne američke kanale koji se emituju na Internetu.

5. Kada ste u nedoumici, kupite ga

Možete da kupite ili iznajmite epizode TV emisija a la carte svuda na webu. Najpopularnija mesto za ovakvu kupovinu je svakako iTunes Store: Vama nije potreban iPod da biste ovde kupovali filmove ako samo želite da ih gledate na računaru. Epizoda obično košta 1.99 dolara. Amazon Unbox takođe ima slične cene.

Već sam stigao do pet? Nisam čak ni spomenuo povezivanje TV-a pomoću kabla sa tjuner karticom ili USB TV tjuner. Isto tako imate čuveni Slingbox, a uvek možete da kupite ili iznajmite TV emisije na DVD-u.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272