Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

ECDL 5.0 - Modul 7: Internet i komunikacija

ECDL 5.0 - Modul 7: Internet i komunikacija

Pet najboljih Yahoo proizvoda

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1809

Yahoo je najmoćniji suparnik gigantu pretrage Google-u ali je ova kompanija čak i više od toga. Iako njihove tehnologije pretrage konkurišu jedna drugoj, Yahoo obezbeđuje mnogo proizvoda sa milionima korisnika širom sveta. Uzmite na primer Yahoo Messenger, najpopularnijeg klijenta za slanje instant poruka preko Interneta koji se trenutno koristi kao glavno rešenje za Internet komunikacije. Zbog toga sam odlučio da napišem nešto o najefikasnijim Yahoo proizvodima i dam više informacija o njima.

1

1. Yahoo Messenger

Yahoo Messenger je sigurno najpopularniji klijent za slanje poruka preko Interneta, koji predstavlja glavno rešenje za Internet komunikacije. Kao što sigurno znate, aplikacija vam omogućava da četujete putem tekstualnih poruka, web kamere ili VoIP-a. Pored ovih funkcija, Yahoo Messenger vam takođe omogućava da kopirate fajlove na Internet, da šaljete zvučne pozive i emotikone i mnoge druge funkcije. Poslednja verziju Yahoo Messengera je dostupna je za preuzimanje na ovom linku.

2. Yahoo Mail

Yahoo Mail je ocenjen kao najpopularnije web zasnovano email rešenje zato što većina Internet korisnika već poseduje nalog. Priznajem da je broj korisnika takođe porastao zahvaljujući kompatibilnošću naloga sa Yahoo Messengerom ali su Yahoo Mail izabrali mnogi korisnici i pre toga. Zato što je toliko popularan, Yahoo Mail može da se takmiči sa Messengerom za prvu poziciju ali ja bih ga postavio na drugu poziciju zbog njegovih spem filtera koji su ponekad veoma slabi.

3. Yahoo Movies

Yahoo Movies je onlajn servis koji je dizajnirao gigantski portal i koji obezbeđuje veliku količinu informacija koje se odnose na filmove iz svih žanrova. Pored njegove impresivne baze informacija, servis vam takođe omogućava da preuzmete trejlere određenog filma kao i da čitate prikaze koje su poslali kritičari i korisnici.

4. Yahoo Games

Yahoo Games je verovatno jedan od najimpresivnijih zajednica igrača zato što omogućava Internet korisnicima da igraju brojne multiplejer igrice. Pretpostavljam da ne postoji Internet korisnik koji nikada nije igrao Yahoo Pool, Backgammon ili Poker tako da ovaj servis zaslužuje četvrtu poziciju.

5. Yahoo News

Yahoo News je konkurent Google News-u ali je retko bio u središtu pažnje zato što nije optuživan za krađu autorskih prava onoliko često koliko je to bio Google-ov proizvod. Iako je prilično koristan, Yahoo News je nedavno bio optužen od strane belgijskih novina za kopiranje članaka bez autorizacije.

Dakle, ovo su moji omiljeni Yahoo proizvodi. Ako su vaši omiljeni Yahoo proizvodi neki drugi programi ili servisi, slobodno ostavite komentar.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272