Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Photology - program za organizaciju fotografija koji mnogo obećava

Photology, koji će danas biti javno objavljen, je nova aplikacija za katalogizaciju o organizaciju fotografija koji će vam omogućiti da date smisao svim onim slikama na hard drajvu sa imenima kao što su "DSC00012.jpg" ili nešto podjednako besmisleno.

Ali ko sada ima vremena da se vrati nazad i označava ključnim rečima fotografije ili ih  grupiše u direktorijume, tojest daje smisao slikama koje se godinama gomilaju na vašem računaru? Ako čekate taj kišni dan (koji nikako da dođe) da biste konačno sredili sav taj haos, Photology možda ima rešenje za vas.

Jedan od kreatora Photology-ja, Steven Kim, koji radi na blogu Engadget dao je presek mogućnosti ovogo programa koje mi nećemo ovde navoditi, ali koje mnogo obećavaju u smislu brže i efikasnije organizacije fotografija.

Od mnogobrojnih novina, navešćemo samo jednu funkciju koja nam se izuzetno svidela. Vi možete da filtrirate fotografije po boji! Na primer, ako znate da ste fotografisali vaše dete u zelenoj majici, a ne znate gde se ta slika nalazi, sve što treba da uradite je da upotrebite filter za boju. Definišite nijansu zelene boje koju fotografija treba da sadrži i pokrenite pretragu. Ubrzo ćete dobiti sve fotografije koje sadrže izabranu nijansu zelene boje i među njima će biti i ona koju ste tražili! Fenomenalno, zar ne?

Nadamo se da ćemo uskoro moći detaljnije da vas upoznamo sa ovim organizatorom fotografija.

Adresa: Photology

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272