Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

"Pixela" predstavila novi kabal za prenos digitalnog videa

Kompanija Pixela, vodeći proizvođač perifernih hardverskih komponenti i multimedijalnih softvera je objavila da se na tržištu može naći IEEE 1394 (Firewire) to USB 2.0 Digital Video (DV) Transfer Cable, jedinstveni kabal koji prenosi video podatke sa digitalnih kamera na PC bez “firewire” konekcije.

Ovaj kabal, dostupan u PAL i NTSC verzijama, je namenjen da obezbedi superiorni kvalitet slika i vreme prenosa. Jedna strana kabla je opremljena Firewire IEEE 1394-pin priključkom koji se povezuje sa video kamerom, a druga strana je opremljenja USB 2.0 priključkom koji se povezuje sa računarom. Kabal se isporučuje sa Image Mixer 2.0, najnovijom verzijom ImageMixer softvera za uređivanje slika. Ovaj softver može da uređuje pokretne i nepokretne slike i da pravi DVD zapise slika i filmova snimljenih digitalnim fotoaparatima i kamkorderima.

Cena ovog paketa je 90$. Proizvod se može kupiti u online prodavnici kompanije Pixela (www.pixela-1.com). Za više informacija, posetite web sajt www.pixela-1.com/capycable.htm. (Napomena: Kabal može da se koristi samo za Windows računare).

O kompaniji Pixela
Osnovana 1982. godine, kompanija Pixela je vodeći proizvođač perifernih hardverskih komponenti i softvera – od drajvera do kompletnih multimedijalnih aplikacija – za digitalne kamere, štampače u boji i druge periferne uređaje. Proizvodi ove kompanije se prodaju širom sveta i podržavaju širok opseg hardverskih ulaznih/izlaznih uređaja, kao i platforme Windows, Macintosh i Linux. Kompanija je uspostavila snažne veze sa proizvođačima originalne opreme kao što su Canon, Sony, Matsushita Electric, JVC, Hitachi, Fuji-Xerox, Fujitsu, Kyocera, Fuji Film, and Sharp. Pixela ima svoje kancelarije u Osaki i Tokiu, Japan i u Šangaju, Kina.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272