Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Pixelmator - Photoshop za Mac

Nismo pre spominjali Pixelmator, ali na Unofficial Apple Weblog (TUAW) smo prvi put čuli o njemu. Pixelmator je bez ikakve sumnje jedan od najintrigantnijih Mac programa na koji smo naleteli u zadnje vreme. Njegov korisnički interfejs izgleda odlično, a i lista funkcija je impresivna.



Editovanje slika preko slojeva, ogroman broj alata za selektovanje, editovanje i slikanje, filteri koji rade u realnom vremenu i ogroman broj podržanih formata (što može da zahvali svojoj ImageMagick osnovi) čini ovaj program veoma atraktivnim za one među nama koji sebi ne mogu da priušte, ili nisu spremni da plate onoliko koliko košta, Photoshop.

Na žalost, to je sve što znamo o ovom programu, pošto je njegov razvoj do sada bio čuvan u potpunoj tajnosti. Dobra vest je da je zatvoreno beta testiranje u toku, tokom kojeg će biti ispravljene otkrivene greške u ovom, prema svemu sudeći, složenom i moćnom programu. Nadamo se da nećemo morati dugo da čekamo da vidimo šta sve može da se uradi pomoću ovog Photoshopolikog programa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272