Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Angular 2

Naučite Angular 2

Popust cena: 1000 rsd

Node.js, MongoDB i Angular integrisane alatke za razvoj veb strana

Node.js, MongoDB i Angular integrisane alatke za razvoj veb strana

Popust cena: 2550 rsd

Pixie – kreira web prezentacije

Pixie je aplikacija koja kreira internet prezentacije, saglasna sa najnovijim web standardima, jednostavna za korišćenje kao i proširivanje i administraciju.

Administraciona tabla prezentacije je vrlo pregledna, i omogućava manje stručnim osobama da rukovode sadržajem prezentacije bez mnogo truda (sadržaj je razdvojen od izgleda). Kada se ulogujete, pojaviće vam se glavna tabla. Odatle jednostavno možete da izvršavate razne poslove, kao proveru statistike saobraćaja i poslednjih aktivnosti na prezentaciji, dodavanje ili menjanje sadržaja i drugo.

RSS izvori se mogu prikazivati veoma jednostavno, potrebno je dodati samo par linija koda. Pixie takođe sadrži jQuery biblioteku koja omogućava jednostavno dodavanje AJAX baziranih funkcionalnosti vašoj prezentaciji. Sav sadržaj je veoma jednostavno prevesti na bilo koji jezik, menjanjem datoteke en-gb.php (koja sadrži prevod na engleskom).

Pixie ima i mnoge druge atraktivne mogućnosti kao na primer navigaciju uz pomoć prevlačenja, integrisani anti-spam sistem, itd.

Izvor: Softpedia.com

Pripremio: Marko Kusurović

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272