Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Pokrenut je bežični servis "Power to the People"

Planned Parenthood Federation of America (PPFA) je nedavno objavila pokretanje bežičnog servisa koji će aktivno povezivati potrošače sa ljudima i ciljevima do kojih im je stalo.

Servis, Planned Parenthood Wireless, će dati impresivnih 10% od svojih prihoda PPFA-i, transformišući jednostavni telefonski razgovor u lični akt podrške. Nudeći jedinstveni bežični program koji omogućuje korisnicima da biraju gde će pare za njihov mobilni telefon da idu bez žrtvovanja kvaliteta servisa, Planned Parenthood Wireles nudi konkurentne individualne i porodičnw planove, kao i popularne mobilne telefone bogate ključnim funkcijama. Servisom ekskluzivno upravlja Working Assets, koristeći potpuno digitalizovanu široko rasprostranjenu Sprint mrežu koja povezuje više od 250 milliona ljudi.

U svakom mesečnom računu, Planned Parenthood Wireless pretplatnici će takođe dobiti informaciju o tome kako mogu više politički da se angažuju, uključujući "Free Speech" ponudu sa 30 minuta besplatnog razgovora mesečno za pretplatnike koji žele da pričaju o problemima zdravlja žena.

Planned Parenthood Wireles-om upravlja Working Assets, napredna kompanija čija je misija da obezbedi potrošačima lak način da utiču na stvari tako što će generisati donacije za vredne ciljeve svaki put kada neka osoba upotrebi njihove servise.

Dodatne beneficije uključuju besplatne pozive između članova Planned Parenthood Wireless-a i prijateljskih potrošačkih servisa obezbeđenih od strane Working Assets. Novi korisnici mogu da zadrže svoje aktuelne brojeve mobilnih telefona i dobiće besplatno LG255 mobilni telefon kao i besplatnu aktivaciju i isporučivanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272