Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Predstavljanje kompanije Imagination Technologies

Imagination Technologies, lider u SoC IP (system-on-chip intellectualy property) će na konferenciji u Santa Clara predstaviti napredni IP za tržište zabave i komunikacija, uključujući 3D igrice za mobilne telefone, video i Mobile TV.

Imagination Technologies, jedna od deset svetskih najuspešnijih IT kompanija ima isto tako moćne partnere: Freescale, Frontier Sillicon, Intel, Philips, Renesas, Samsung, Sharp, Sunplus i Texas Instruments.

Grafika konzolarnog kvaliteta na mobilnim uređajima
Na konferenciji će biti predstavljena prezentacija pod nazivom Razvoj 3D aplikacija za PowerVR MBX Accelerated ARM platforme. PowerVR, osnovna grafička tehnologija komapnije Imagination Technologies, sada je uspela da donese konzolarne igrice u svet mobilnih uređaja.

Mobile Digital TV
Tehnologija Mobile Digital TV, poput T-DMB i DVB-H, omogućava mobilnim telefonima da primaju TV i video signale. IP kompanije Imagination Technologies je jedinstven u podršci više mobilnih TV standarda. Njihova Vigo platforma je licencirana za Mobile TV sa multistandardnom podrškom za DVB-H i T-DBM.

Digital TV sa naprednom obradom slika
Imagination Technologies pruža potpun spektar IP-a za Digital TV aplikacije. Njihov Video IP obuhvata digitalne video dekodere za HD i SD rezoluciju MPE2, kao i sledeću generaciju multistandardnih HD i SD dekodera koji podržavaju H.264, MPEG4, VC-1 (WMV9) i MPEG2. META jezgro omogućava efikasna sistemska rešenja za potrebnu obradu u Digital TV aplikacijama. Ovo obuhvata obradu zvuka preko DSP mogućnosti META jezgra. Takođe su omogućene osnovne TV funkcije, kao što su korisnički interfejs i operativni sistem.

IP kompanije Imagination Technologies pruža mobilni video koji po kvalitetu odgovara DVD standardu. U “srcu” ovog rešenja mobilnog videa se nalazi familija MVDA multistandardnih akceleratora za video dekodiranje i familija MVED multistandardnih akceleratora za video kodiranje/dekodiranje.

Sa multistandardnim kodiranjem i dekodiranjem, podrškom brzine prenosa do 10 Mbita u sekundi i programibilnom rezolucijom do 720x576, IP mobilnog videa kompanije Imagination Technologies omogućava izuzetan kvalitet slike. Dodajte tome napredne mogućnosti iskorišćavanja energije i smanjivanje opterećenosti procesora između 80-90% i dobićete idealan izbor za mobilne multimedijalne i TV uređaje. Za više informacija o Imagination Technologies posetite web sajt www.imgtec.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272