Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kako da montirate FILM sa Adobe Premiere PRO CS

Kako da montirate FILM sa Adobe Premiere PRO CS

Popust cena: 960 rsd

Premijera filma GROZAN JA u bioskopu Roda

Naoružan čitavim arsenalom "oružja" i vozilima spremnim za borbu na zemlji ili vazduhu, on uništava sve koji mu stanu na put, sve dok se ne suoči sa najvećim izazovom - tri devojčice koje u njemu vide potencijalnog oca.

Likovima su glas pozajmili Stiv Karel, Džejson Sigel, Miranda Kosgrov, Rasel Brend, Vil Arnet, Kristin Vig, Deni Mekbrajd, Džemejn Klement i Džuli Endrus.

Film će od 9. septembra biti na redovnom repertoaru bioskopa "Roda", "Takvud" i Doma sindikata, a u 2D tehnici prikazivaće se samo u "Ster sinemas". (Tanjug)

U bezbrižnom kraju u predgrađu okruženom belim drvenim ogradama sa ružinim grmovima, nalazi se crna kuća sa sparušenim travnjakom. Ono što komšijama nije poznato je to da se iza ove kuće nalazi ogromno tajno skrovište. Okružen malom armijom podanika, nalazi se Gru koji planira najveću krađu u istoriji čovečanstva. On namerava da ukrade Mesec (Da, Mesec!) .

Gru uživa u svemu što je pakosno i pokvareno. Naoružan čitavim arsenalom zraka za smanjivanje, ledenje i vozilima spremnim za borbu po zemlji ili vazduhu, on uništava sve koji mu stanu na put. Sve do dana dok se ne susretne sa neverovatnom voljom tri devojčice koje su siročići, koji u njemu vide nešto što niko drugi nikad nije video – potencijalnog oca. Najveći svetski negativac se upravo susreo sa najvećim izazovom: tri devojčice po imenu Margo, Edit i Agnes.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272