Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Prestao je da izlazi časopis MIKRO, poslednji broj februar 2012.

FEBRUARSKI BROJ MIKRA JE POSLEDNJI

POŠTOVANI ČITAOCI MIKRA I POSETIOCI veb lokacije časopisa, sigurno ste već primetili da se martovski broj Mikra nije pojavio na kioscima, kao i da na ovim stranicama nije bilo veb izdanja martovskog broja časopisa.



Nažalost, nakon skoro 15 godina neprekidnog izlaženja i objavljenih 160 brojeva, izdavač Mikra je bio primoran da obustavi izlaženje časopisa, tako da je februarski broj ujedno i poslednji koji smo objavili.

Veliki troškovi poslovanja (štampa časopisa, izrada DVD diska, itd.), kao i aktuelna ekonomska kriza glavni su razlog za pad tiraža i prihoda, ne samo našeg časopisa. U tako lošim i neizvesnim poslovnim uslovima, jedina mogućnost koja je preostala bila je gašenje časopisa.

Više informacija o prestanku objavljivanja Mikra moći ćete da čujete u emisiji Digitalne ikone, koja je na programu Radio Beograda 2 u utorak 3. aprila u 9,00. U emisiji će gostovati Dragan Tanaskoski, direktor Mikro knjige i Milenko Vasić, dugogodišnji urednik Mikra. Saznaćete više o teškoćama sa kojima su se borili članovi redakcije Mikra, na koji način vide trenutni položaj IT medija i novinara u Srbiji i svetu i da li su izdanja na vebu sadašnjost i budućnost za mnoge medije. (Redakcija)

Kolekcionari

Sačuvajte februarski broj.

Za 50 godina će vredeti makar 50 puta više.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272