Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ChatGPT od početnika do profesionalca

ChatGPT od početnika do profesionalca

Popust cena: 1500 rsd

Prilagođeni GPT-ovi dostupni korisnicima besplatne verzije ChatGPT-a

Prilagođeni GPT-ovi su sada dostupni za korisnike besplatne verzije ChatGPT-a. Ovo predstavlja značajnu promenu u odnosu na ranije, kada su prilagođeni GPT-ovi bili dostupni samo za korisnike koji su plaćali za ChatGPT Plus. Sada, korisnici besplatne verzije mogu pristupiti pretražujućim GPT-4o i stotinama hiljada prilagođenih GPT-ova koje su kreirali kompanije i pojedinci.

Kako korisnici besplatne verzije mogu pristupiti prilagođenim GPT-ovima

 • Korisnici besplatne verzije mogu pristupiti prilagođenim GPT-ovima kroz GPT Store, koji je sada dostupan za sve korisnike, ne samo za korisnike koji plaćaju za ChatGPT Plus.
 • Korisnici besplatne verzije ne mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove, ali mogu koristiti one koje su dostupne u GPT Storeu.
 • Korisnici besplatne verzije mogu koristiti GPT-4o, koji je dostupan za sve korisnike, ne samo za korisnike koji plaćaju za ChatGPT Plus.

Razlike između besplatne i plaćene verzije

 • Korisnici besplatne verzije mogu koristiti GPT-4o, ali ne mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove, dok korisnici koji plaćaju za ChatGPT Plus mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove.
 • Korisnici besplatne verzije ne mogu koristiti funkcionalnost generisanja slika pomoću DALL-E, dok korisnici koji plaćaju za ChatGPT Plus mogu koristiti ovu funkcionalnost.

Uticaj na korisnike besplatne verzije

 • Korisnici besplatne verzije sada mogu koristiti GPT-4o, što omogućava bolji i brži pristup informacijama.
 • Iako korisnici besplatne verzije mogu koristiti GPT-4o, oni ne mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove, što je omogućeno korisnicima koji plaćaju za ChatGPT Plus.

Uticaj na korisnike plaćene verzije

 • Korisnici koji plaćaju za ChatGPT Plus mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove, što im omogućava bolji i brži pristup informacijama.
 • Korisnici koji plaćaju za ChatGPT Plus mogu koristiti funkcionalnost generisanja slika pomoću DALL-E, što korisnici besplatne verzije ne mogu.

Uticaj na razvoj prilagođenih GPT-ova

 • Povećana dostupnost GPT-4o za korisnike besplatne verzije može doprineti bržem razvoju i unapređenju prilagođenih GPT-ova.
 • Iako korisnici besplatne verzije mogu koristiti GPT-4o, oni ne mogu kreirati vlastite prilagođene GPT-ove, što može uticati na brzinu prilagođavanja ovih modela specifičnim potrebama korisnika.

Uticaj na razvoj DALL-E

 • Korisnici besplatne verzije ne mogu koristiti funkcionalnost generisanja slika pomoću DALL-E, dok korisnici koji plaćaju za ChatGPT Plus mogu.

Zaključak

Otvaranje prilagođenih GPT-ova za korisnike besplatne verzije ChatGPT-a predstavlja značajan korak ka demokratizaciji pristupa naprednim AI alatima. Međutim, postoje jasne razlike u funkcionalnostima koje su dostupne besplatnim korisnicima u odnosu na one koji plaćaju, posebno u pogledu mogućnosti kreiranja prilagođenih GPT-ova i korišćenja DALL-E za generisanje slika.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272