Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Metro

Metro

Prvaci sveta

Prvaci sveta

Promocija knjige ALL INCLUSIVE Ljubice Arsić

ALL INCLUSIVE

Naručite knjigu.

Kao neprikosnoveni poznavalac ženske prirode, Ljubica Arsić je spisateljica s nepogrešivim talentom da u običnom pronalazi neobično i upečatljivo, držeći čvrsto čitaoca u strastvenoj mreži svog pripovedanja. Pored autorke o knjizi će govoriti i urednik Dejan Mihailović, dok će odlomke čitati glumica Sonja Popivoda.

Kakvu tajnu kriju kabine luksuznog broda Selesta koji s turistima krstari Nilom? Na letovanju, iz pare turskog kupatila pomalja se uspomena na lice voljenog Raula od koga njegova žena uporno beži. Susret junakinje sa sestrom u Parizu možda će izgladiti strašnu izdaju koja ih dugo razdvaja. Takve igre sa likovima čine od zbirke priča "All Inclusive" svojevrstan roman-mozaik. Prirodno je da jedan od bitnih junaka ove knjige bude hotel – prava riznica tajni – gde god se nalazio.

Iako žive u različitim delovima sveta, svi junaci-putnici imaju zajedničku crtu – ličnu, suštinsku priču od koje ne mogu da pobegnu i koja ih, dobro pohranjena u njihov duševni prtljag, prati po usputnim hotelima. Uzbudljiva i bez premca, knjiga "All Inclusive" poziva na mentalno putovanje, od transkontinentalnog do transseksualnog. Kao neprikosnoveni poznavalac ženske prirode, Ljubica Arsić je spisateljica s nepogrešivim talentom da u običnom pronalazi neobično i upečatljivo, držeći čvrsto čitaoca u strastvenoj mreži svog pripovedanja.

Beogradski ZOO vrt


U saradnji sa Beogradskim zoološkim vrtom, koji je osnovan davne 1936. godine, posetioce promocije pozivamo na jednu od najatraktivnijih svetskih destinacija. Prema utiscima posetilaca Vrta dobre nade, Beogradski zoološki vrt je destinacija koju u Srbiji ne smete nikako da propustite. Kuća „Tripavisor for busyness“ bavi se preporukama za putovanja po celom svetu. Tu su uključeni hoteli, hosteli, znamenitosti, restorani i sve ono što je vredno obilaska na nekoj svetskoj putničkoj destinaciji. Beogradski zoološki vrt jedna je od destinacija koju turisti rado preporučuju.

Ljubica Arsić

Ljubica Arsić je rođena 19. decembra 1955. u Beogradu. Završila Filološki fakultet. Pored osam objavljenih knjiga, radi u školi kao profesor, a ističe i činjenicu da ima zanat restauratera koji popravlja stare tkanine. 

Objavljeni romani: "Čuvari kazačke ivice" i "Ikona". Zbirke priča: "Prst u meso", "Cipele buvine boje", "Barutana", "Zona sumraka", "Samo za zavodnice", "Tigrastija od tigra", "Maco, da l’ me voliš". Sastavila antologije: Antologija svetske erotske priče "Na brzaka", Antologija ženske svetske erotske priče "Frrrrr" , Antologija priča o moru "U moru je moja duša". Nagrade: „Borislav Pekić“ i nagrada „Isidorinim stazama“ za roman "Ikona", Pro-femina nagrada „Biljana Jovanović“ za priče "Cipele buvine boje", „Laza Kostić“ i nagrada „ Žensko pero“ za priče "Tigrastija od tigra", Andrićeva nagrada za priče "Maco, da l’ me voliš".


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272