Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

Prvi pogled na Microsoft Office Live Workspace

Microsoft je izbacio nekoliko snimaka svog dolazećeg Office Live Workspace-a. I moramo da kažemo, izgleda sličnije desktop aplikaciji nego ijedan web zasnovani program koji smo do sada videli. Što je dobro, pošto mu je i namena da radi sa desktop verzijom Microsoft Office-a.

Ali dok Office Live Workspace svakako izgleda mnogo lepše od Google Docs & Spreadsheets, ova dva servisa su možda usmerena ka drugačijim tržištima. To nam se čini pre svega zato što je Google Docs samostalni paket Office programa koji vam omogućava da kreirate tekstualne/HTML dokumente, tabele i prezentacije. Vi takođe možete da importujete i eksportujete fajlove koji su kompatibilni sa Microsoft Office-om.

Sa druge strane, Office Live Workspace, nudi način da delite i sarađujete na fajlovima kreiranim pomoću Microsoftovih komercijalnih desktop aplikacija. Ne želimo da kažemo da Microsoft mora sve da daje besplatno zato što to radi Google. Ako imate odličan program, samo napred, naplatite ga. Ali voleli bismo da vidimo da Microsoft ponudi mogućnost da kreirate i editujete dokumente onlajn bez da prvo morate da kupite MS Office. Možda bismo bili spremni i da platimo malu mesečnu svotu za takav servis.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272