Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 10 korak po korak

Windows 10 korak po korak

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Prvi Windows Mobile 5 u SAD

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 2002

Sprint je objavio da će se na tržištu pojaviti Sprint PCS Vision Smart Device (PPC-6700), prva kombinacija PDA/mobilnog telefona koja će ponuditi Microsoft Windows Mobile 5.0 softver. PPC-6700 će sadržati Intel procesor na 416 MHz, 1,3-megapiksel kameru i kamkorder, kliznu QWERTY tastaturu i Bluetooth i Wi-Fi mogućnosti. Ovaj CMDA uređaj takođe ima ugrađen EV-DO (Evolution Data Optimized).

PPC-6700 koristi novi paket Microsoft Office softvera, uključujući dodatak PowerPint Mobile za prikazivanje prezentacija i Excel Mobile sa unapređenim mogućnostima. Upravljanje dokumentima, elektronskom poštom, kontaktima i zadacima je jednostavnije nego ikada sa Intel PXA270 procesorom na 416 MHz i kliznom QWERTY tastaturom koja se otvara sa strane i automatski menja orijentaciju iz portretnog u pejzažni režim prikazivanja.

Višestruke mogućnosti upravljanja podacima pružaju korisnicima više izbora brzih i prikladnih metoda za slanje i prijem elektronske pošte, priloga i tekstualnih poruka; pretraživanje Weba; slušanje vesti, muzike i drugih audio klipova; pristup korporativnim aplikacijama dok su na putu. Ovaj uređaj podržava širokopojasne brzine tamo gde je servis EV-DO dostupan, a poseduje i kompatibilnost unazad tako da pruža 1XRTT protok u oblastima gde servis EV-DO nije dostupan.

Pomoću ugrađene Bluetooth bežične tehnologije, PPC-6700 se automatski povezuje sa Bluetooth slušalicama i opremom za kola. Snimanje, razmena i prikazivanje slika i video snimaka je jednostavno sa ugrađenom 1,3-megapiksel kamerom koja ima ugraženi blic i zum. Uređaj takođe obuhvata ugrađeni mini USB port i mini SD proširljivu karticu za dodavanje memorije, prebacivanje muzike, fotografija i videa sa desktopa ili učitavanje igrica i aplikacija.

PPC-6700 takođe podržava Microsoft Exchange ActiveSyunc za bežičnu  sinhronizaciju informacija o elektronskoj pošti i kalendaru sa Microsoft Exchange Serverom 2003.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272