Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

DirectX9 – Programiranje grafike i igara

DirectX9 – Programiranje grafike i igara

Popust cena: 880 rsd

KOD, skriveni jezik kompjuterskog hardvera i softvera, prevod drugog izdanja

KOD, skriveni jezik kompjuterskog hardvera i softvera, prevod drugog izdanja

Popust cena: 2460 rsd

Quake 4 je spreman za Linux

Ljubitelji igrica će sigurno biti srećni kada čuju da se jedna od najpopularnijij igrica sada može igrati i na Linux platformi zato što je id Software objavio sve potrebne alate koji korisnicima omogućavaju da instaliraju i igraju Quake 4 na Linux sistemima.

Igrica Quake 4 se prodavala samo za Windows platforme, ali je id Software ponudio igračima mogućnost da ovu igricu igraju i na Linux sistemima. Potrebno je samo da preuzmete i instalirate oko 20 MB fajlova. Ti fajlovi se ne odnose na video niti audio sadržaj, već omogućavaju pokretanje igrice nakon restauracije .pk4 fajlova iz originalnog DVD Quake 4.

Da bi se igrica pravilno izvršavala, potreban vam je originalni Quake 4 DVD za Windows, a di biste mogli da je igrate na Linux sistemu, potrebno je da preuzmete i instalirate odgovarajuće GNU/Linux fajlove. Ovi alate se mogu preuzeti sa id Software FTP servera (ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake4/) ili sa nekog od njihovih preslikanih sajtova. Fajlove takođe možete da preuzmete preko ovog lokalnog BitTorrent pokazivača: http://zeroving.idsoftware.com:6969

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272