Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Quake Wars će moći da se igra i na slabijim mašinama

Splash Damage je otkrio sistemske zahteve za Enemy Territory: Quake Wars, koji je zajedno sa Unreal Tournament 3 trenutno najiščekivanija multiplejer igra.



Minimalni sistemski zahtevi će obradovati veliki broj igrača, jer je za pokretanje igre na Windows XP-u dovoljno da imate procesor Intel Pentium 4 na 2,8 GHz ili AMD Athlon XP 2800+, 512 MB RAM-a, širokopojasnu vezu ss Internetom (ako želite da igrate u mreži, a želećete) i oko 1GB slobodnog prostora na hard disku.

Međutim, ako posedujete Vista, sistemski zahtevi su nešto veći i trebaćete da imate minimum Pentium 4 na 3 GHz i 768 MB RAM-a. Programeri u Splash Damageu napravili su odličan posao u optimizaciji igre. To je pogotovo evidentno ako pogledate koji su minimalni grafički zahtevi: kartica sa 128 MB RAM-a, GeForce 5700 ili Radeon 9700 su sasvim dovoljni.

Fizika i mehanika u demo verziji, koja ja sada već dostupna, bi trebala da bude ista kao i u konačnoj verziji. Izlazak igre se očekuje 28. septembra u Evropi, odnosno 2. oktobra u Americi. Više detalja možete da pročitate na službenom blogu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272