Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

River T60 MP3 plejer

River T60 MP3 plejer ne spada u sam vrh ponude jer je moguće naći plejere koji će vam ponuditi mnogo više, ali će im zato cena biti veća. Ono što je najprivlačnije kod ovoga plejera je to što radi sve ono što bi trebao, a isključeno je sve ono što inače ne ulazi u standardne funkcije, čime je cena svedena na minimum. T60 se odlikuje i vrlo kvalitetnim zvukom, što nije nikakva novost za iRiverove plejere.

T60 je vrlo zanimljivo oblikovan, dimenzije su mu 65 x 26 x 22 mm, a težina samo 24 grama, dakle reč je o kompaktnom „sviraču” koji će lako stati u džep. Što se podrške za formate tiče, osim MP3-a tu je i podrška za WMA, OGG i ASF. Iako ima ekran sa mogućnosti prikaza 65k boja, na njemu nema mogućnosti prikaza video zapisa što je sasvim logičan izbor jer bi pregled video zapisa na ekranu tih dimenzija bio besmislen.

Navigacija kroz sadržaje je vrlo jednostavna zbog ugrađenog Jog Buttona koji deluje kao dosta dobro rešenje za ovakav plejer. Nikako ne treba zaboraviti i vrlo jak FM radio risiver i mogućnost snimanja glasa ili radio programa na internu memoriju. Ovaj model nema vlastitu bateriju, nego se napaja putem jedne AAA baterije koja radi do 19 sati.

Pripremio: Milenko Kusurović

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272