Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Roman Taoa Lina „Iiiii iii iiii“ u izdanju kuće BOOKA

Iiiii iii iiii

Izdavačka kuća "Booka" iz Beograda objavila je roman "Iiiii iii iiii" mladog američkog pisca, pesnika i blogera Taoa Lina (1983).

Linov roman, prema navodima izdavača, predstavlja mešavinu apsurda, montipajtonovskog humora, društvne kritike, kao i storiju o otuđenju, naročito u generacijama rođenim 70-ih, 80-ih i 90-ih godina 20. veka.

Roman počinje susretom delfina, medveda, losa, vanzemaljca, troje običnih građana i predsednika SAD, koji se okupljaju na večeri u jednom suši restoranu.

"U svetu Taoa Lina zbunjene ali inteligentne životinje komuniciraju s inteligentnim ali zbunjenim ljudima, što neizbežno dovodi do smrti Ilajdže Vuda, Salmana Ruždija i Vong Kar Vaija", naveo je izdavač.

Tao Lin pripadnik je najnovije generacije američkih pisaca i važi za provokativnog manipulatora koji uspešno koristi savremene medije, a naročito internet, u plasiranju informacija o svom radu.

Njegove knjige prevedene su na nemački, japanski, španski, norveški, francuski, korejski i kineski jezik. Redovno piše na blogu svoje internet stranice: http://heheheheheheheeheheheehehe.com

Lin se bavi i likovnom umetnošću vrlo karakterističnog stila, koristeći olovku, tuš, flomastere i papir i kompjuterske programe Microsoft Paint i Adobe Photoshop.

Izdavačka kuća "Booka" do kraja ove godine planira da objavi i knjigu "Ako niko ne govori o skrivenim stvarima" britanskog pisca Džona Mekgregora i triler "U miso supi" japanskog autora Rjua Murkamija.

Čitajte Glas javnosti jer pišu o knjigama i piscima

Da li ste čitali?

Naručite.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272