Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ružičasti Samsung U600, najbolji ženski telefon

Samsung U600 je upravo dobio jednu veoma važnu nadgradnju, namenjenu da ubrza njegovu prodaju. U stvari ne, uređaj je samo obojen u ružičasto, ali proizvođači očekuju isti efekat, pošto je izgleda tržište za ružičaste ženske mobilne telefone prilično profitabilno.

Posedovanje sjajnog, svetlo ružičastog telefona nije ni stilski lepo niti je toliko unikatno koliko to proizvođači pokušavaju da predstave. U stvari, postoji toliko takvih telefona da je već prestalo da bude interesantno imati takav telefon. Sigurno je da se tako više ističe, mada gladak i prijatan dizajn telefona takođe mnogo doprinosi njegovoj privlačnosti.

Srećom, Samsung U600 nije dobio pozadine sa cvećem niti leopard tastaturu, mada su i ovi dodaci veoma popularni kod nekih žena. Telefon ima iste napredne funkcije po kojima je ovaj telefon sa klizačem cenjen među korisnicima mobilnih telefona.

Jedna od najvažnijih sposobnosti ovog telefona sa klizačem je njegova kamera od 3.2 megapiksela sa 4x digitalnim zoom-om, blic i autofokus. To će vam ponuditi slike koje su natprosečnog kvaliteta. Samsung U600 je telefon koji je namenjen da bude u mogućnosti da rukuje velikom količinom medija fajlova pri najvišim standardima. Zbog toga, takođe ima i Bluetooth i USB konekciju kao i TV-Out, da biste video snimke i slike mogli da prenesete na veliki ekran televizora.

Telefon sa klizačem takođe podržava veliki broj formata medija fajlova, kao što su MP3, WMA i AAC. Čak šta više, korisnik će takođe biti u mogućnosti da pretražuje Internet pomoću WAP-a i da daunloduje još više medijskih informacija.

Samsung U600 je debljine 10mm i težak je 81 gram što ga čini najkompaktnijim uređajem. Čak šta više, gladak, jednostavan dizajn daje mu određenu eleganciju. Ružičasta verzija uređaja će od toga malo oduzeti mada će sigurno izgledati svetlije i živopisnije.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272