Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Sadržaj mobilnih telefona dobija najvišu ocenu od korisnika Nokia mobilnih telefona

Aplikacija mobilnog magazina koja se zove EyeMags” je dokazala da će ljudi koji imaju Nokia mobilni telefon dati veću ocenu za sadržaj mobilnog telefona neko korisnici drugih brendova mobilnih telefona, čak i onda ako je sadržaj isti. Aplikacija omogućava svima da kreiraju sadržaj u stilu časopisa koji je upakovan u Java aplikaciju za ostale da preuzmu i pregledaju.

Nakon toga korisnici mogu da ocene sadržaj na jednostavnoj skali a pošto će sadržaj raditi na mnogim vrstama i brendovima mobilnih telefona, upoređivanje kako različiti korisnici ocenjuju isti sadržaj na drugačijoj platformi može lako da se izvede. Kao rezultat, šef razvoja pri EyeMag-u se uputio i uradio upravo to, sa inicijalnim rezultatima od 10.000 odgovora koji govore da su, iz nekog razloga, Nokia korisnici najzadovoljniji njihovim sadržajem među svim korisnicima mobilnih telefona.

Iza korisnika Nokia telefona nalaze se korisnici Sony Ericsson telefona, zatim Motorola koja ne zaostaje mnogo a korisnici Samsung telefona su daleko manje oduševljeni. Iako je to jasno da će korisnik Nokia telefona najviše uživati u sadržaju, ne postoji odgovor na pitanje zašto su oni najsrećniji. Neki od potencijalnih razloga su lakoća upotrebe i prijateljski interfejs Nokia telefona a drugi bi mogao da bude da su korisnici Nokia telefona svesniji sadržaja koji mogu da preuzmu i servisa koji često nude takve sadržaje.

Dalje analize, uključujući preseke mobilnih telefona i regiona  su obećane za sledeću nedelju. To će nam možda dati odgovor na pitanje zašto korisnici Nokia telefona ocenjuju sadržaje višim ocenama.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272