Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Sadržaj za decu dostupan na mobilnim telefonima

Deci su takođe potrebni mobilni uređaji da bi komunicirali sa svojom rodbinom i prijateljima. Srećom, kompanije za mobilnu komunikaciju mislili su na socijalnu važnost mobilnih uređaja za decu, ali takođe i o novim načinima da ih zabave direktno na njihovim mobilnim telefonima.

U tu svrhu kreirano je strategijsko partnerstvo da bi se obezbedio efikasan način obezbeđivanja zanimljivog ali isto tako i obrazovnog sadržaja za najmlađe. Kajeet je novi provajder mobilne telefonije koji je kreiran sa tačke gledišta deteta. Kompanija je potpisala partnerstvo sa Nickelodeonom za program koji će zadovoljiti potrebe dece. Nickelodeon će praktično ponuditi širok raspon zabave za decu.

Vlasnici mobilnih telefona biće u mogućnosti da preuzmu wallpapere, melodije, video snimke i sve vrste materijala koji mogu da budu i obrazovni i zanimljivi. “U četvoročlanim porodicama više od jednog člana ima mobilni telefon a očekuje se da će taj broj da se duplira u sledeće tri godie. Kao i Nickelodeon, Kajeet je potpuno koncentrisan na decu i kreiran je da bi spojio svet komunikacije, informacija i zabave koji je potreban tehnološki agilnoj deci na njihovim mobilnim uređajima” rekao je Daniel Nea, direktor i osnivač Kajeeta.

Ne očekuje se da će samo deca pristupati zabavnom sadržaju već i njihove porodice koje će sigurno da proveravaju preuzete podatke.

Prijatelji Sunđer Boba, ljubitelji Fairly OddParents-a i fanatici Adventures of Jimy Neurona će biti zadovoljni kada otkriju da će biti u mogućnosti da gledaju svoje ljubimce direktno na svojim mobilnim telefonima.

Što se tiče socijalnih potreba dece, Kajeet nudi kompletne servise koji će deci omogućiti da koriste tekstualne poruke, slike a takođe i instant poruke. Na taj način biće moguća komunikacija sa njihovim porodicama bez obzira na vreme i situaciju, naročito u hitnim slučajevima.

Kajeet je pay-as-you-go servis tako da će roditelji lako da kontrolišu svoju decu, neće imati dugoročne ugovore, niti bilo nikakve skrivene naplate ili naplate zbog prekida ugovora.

Kompanija očekuje povećanje broja korisnika mobilnih telefona. A pošto živimo u opasnim vremenima, sve više roditelja će sigurno investirati u mobilne telefone za svoju dečicu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272