Sajt koji možda niste posetili - MacKorisnik i aplikacija Unclutter

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 983

MacKorisnik


MacKorisnik je blog-magazin namjenjen postojećim i budućim korisnicima Mac računala i svega što je s njima povezano.

Najviše pišemo o Mac softveru, Mac računalima, iPhone-u, zanimljivim ljudima i ostalim stvarima iz Mac svijeta i to iz perspektive običnog korisnika Mac računala.

Većina autora (ali ne i svi) na MacKorisniku su “switcheri”, pa tako posebno volimo switchere s drugih platformi, “indie” aplikacije i male developere.

MacKorisnikovi autori pišu o stvarima koje njih osobno zanimaju, a ako ne vidite temu koja vas zanima razmislite o tome da nam se pridružite i vi pišete o njoj.

MACKORISNIK.

Za čišćenje neurednog desktopa koristite Unclutter


Zanimljiva i jednostavna aplikacija koja nam služi, kao što joj samo ime kaže, za uklanjanje nereda na desktopu. Radeći na računalu tijekom dana vjerovatno često povlačite razne linkove, slike, PFD-ove itd. na desktop. Uz to možda zapišete po koju bilješku i kopirate nešto u clipboard. Ako želite da vam je sve to dostupno na jednom mjestu Unclutter je za vas. Omogućava nam jednostavan pristup clipboardu, bilješkama i privremenom pohranjivanju dokumenata vrlo jednostavno, pomicanjem kursora na vrh ekrana i skrolanjem prema dolje.

PROČITAJTE CEO ČLANAK.


 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar