Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Dreamweaver CS3 na dlanu

Dreamweaver CS3 na dlanu

Popust cena: 1500 rsd

Node.js veb razvoj - prevod petog izdanja

Node.js veb razvoj - prevod petog izdanja

Popust cena: 2460 rsd

Sajt koji možda niste posetili - Wannabe Magazine

Wannabe Magazine


LINK.

Iza svake fotografije se krije jedna tajna, koja je nekada očekivana, ali češće iznenađujuća.

Da li te tvoj muškarac e-održava

Da li nailaziš na muškarca koji ti sporadično iskače na monitoru ili mobilnom telefonu sa šablonskim pitanjem poput: ”Šta ima? Kako si?” Obično ga primiš k znanju takvo kakvo je. Veruješ da je iskreno i otvoriš se u vezi sa skorašnjim dešavanjima iz svog života, zdravstvenim stanjem, porodičnim problemima, na šta on obično odgovori sa: ”To je kul.” Ovo je često propraćeno radioaktivnom tišinom narednih par nedelja.

LINK.

REDAKCIJA

Imate sugestiju, pohvalu ili konstruktivnu kritiku? Interesuje vas kako da počnete da pišete za Wannabe? Želite da nam predložite saradnju oko nekog projekta? Javite nam se na redakcija@wannabemagazine.com

Osnivači:
Nađa Jokanović obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.
Nina Fićović je pomislila da je potrebna, možda čak i neophodna. U svakom slučaju, usudila se da vam menja život svojim delima. Nasmejana do oblaka, ponekad i zapanjena svojom kreativnošću i maštom, svoje snove je skoro sve odsanjala i sada je vreme da ih podeli sa vama.
Lazar Stojković je preduzetnik, libertarijanac i transhumanista. Zavistan je od Interneta, pripada kultu korisnika Mac računara i nada se da će doživeti dostizanje tehnološke singularnosti.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272