Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Samsung G600, telefon sa kamerom od 5 megapiksela

FCC je upravo odobrio Samsung G600, telefon sa klizačem koji će izgleda srušiti nekoliko rekorda u performansama. Mobilni telefon će imati fotoaparat od 5 megapiksela, jednu od najnaprednijih kada je reč o performansama mobilnih telefona.

Samsung zna da radi sa slikama, pošto se oni nalaze među proizvođačima digitalnih fotoaparata. Ovo je verovatno glavni razlog koji je doveo do pokušaja da poboljšaju performanse fotografisnaja i snimanja video snimaka čak i na svojim mobilnim telefonima.

Nedavno su čak izdali model telefona koji je opremljen sa fotoaparatom od neverovatnih 10 megapiksela. Koliko je ovaj telefon sposoban da se takmiči sa regularnim digitalnim fotoaparatom znaju samo koreanci, pošto uređaj nikada nije napustio mrežu te zemlje.

Samsung G600 je tanak telefon sa klizačem, dizajniran sa stilom i dugmadima kojima se lako pristupa. TFT QVGA ekran od 2.3 inča je za svaku pohvalu. Nema touchscreen ali je ova funkcija i inače precenjena kod high-end uređaja koji je imaju. U ovom slučaju, telefonu sa fotoaparatom je verovatno manje potreban nego drugim uređajima, pošto ovaj uređaj već ima funkciju kojom može da se ponosi.

Ostale specifikacije uključuju Bluetooth 2.0 konekciju i 3G, što će omogućiti veliku brzinu prenosa podataka. Interna memorija koja je uključena nema veliku važnost pošto postoji slot za microSD karticu kako bi se obezbedilo dovoljno prostora za skladištenje podataka.

FCC je odobrio Samsung G600 što znači da ćemo ga uskoro videti na tržištu spremnog da impresionira kupce svojim visokokvalitetnim snimcima. Ne postoje informacije o datumu kada će ovaj uređaj biti dostupan za naručivanje niti koja će mu biti cena.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Alexandra
Ja vec nekoliko meseci koristim ovaj telefon,i prezadovoljna sam. Svako ko planira da kupi telefon,preporucila bih mu ovaj model.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272