Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Samsung i710 razume rukopis

Samsung je nedavno lansirao poboljšanu verziju Samsung 710 telefona. Samsung i710 je elegantan međutim nije obavezno ženski telefon. Dizajn ističe njegove jake, stilske oblike kroz srebrnkaste linije da bi ga prilagodio za oba pola.

Kao što smo se do sada i navikli u ovoj Samsung-ovoj liniji telefona, i ovaj mobilni telefon je smanjenih dimenzija, sa debljinom od samo 13.5mm. Najimpresivniji aspekt je očigledno njegov TFT ekran osetljiv na dodir koji podržava do 265K boja. Veličina je takođe impresivna, 2.8 inča sa prikazom od 240 x 320 piksela. Ako ovo nije dovoljno da ovaj mobilni telefon bude specijalan i originalan, evo šta hoće. Ekran podržava prepoznavanje rukopisa.

Samsung i710 ima internu memoriju od 55MB, ali, ako to nije dovoljno, takođe ima i microSD slot za karticu. To će obezbediti dovoljno prostora korisnicima za čuvanje svih fotografija koje su snimljene pomoću fotoaparata od 2 megapiksela koji je ugrađen u mobilni telefon. Ovaj telefon ima sve što treba da ima da bi kreirao kvalitetne fotografije pošto je opremljen sa blicom a takođe dozvoljava i snimanje video snimaka a ima i autofokus. Da biste prebacili fotografije ili bilo koju drugu vrstu podataka na PC, možete da upotrebite Bluetooth v2.0 ili USB v1.1.

Ovaj prijatan i sjajan telefon nije igračka. On pokreće Microsoft Windows Mobile 5.0 za Pocket PC sa integrisanim Windows Media Playerom. Čak šta više, ima WAP 2.0/x HTML pretraživač koji takođe omogućava RSS vesti, email i brze poruke. U stvari, on nudi komfor pravog džepnog PC-ja najboljeg kvaliteta, kao i lak i brz pristup informacijama.

Samsung i710 možete da naručite na hi.mobile za cenu od 460 dolara.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272