Samsung L600, ljubičasti trend

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 2356

Jedan od najnovijih uređaja koje je Samsung izdao je model L600. Uređaj je namenjen onima koji traže moderne uređaje a ne one sa visokim performansama.

Samsung L600 je naročito dizajniran za ženski svet, sa živahnom ljubičastom bojom koja će ga definitivno istaći. Zaobljeni uglovi i glatke, zakrivljene linije daju mu ženstveni izgled, mada to i nije loša stvar. Kada je zatvoren, izgleda kao ljubičasti, zaobljeni LG Chocolate telefon, što je dobra stvar kada se razmotri prodaja koju je ovaj dizajn ostvario od njegovog izdavanja.

Njegova veličina nije uspela da postavi rekord na koji smo navikli od Samsunga tokom godina, pošto L600 model dolazi sa dimenzijama od 97.5 x 44 x 16.5. Ispostavilo se da je to sasvim dovoljno za komforno rukovanje telefonom a ipak ima prijatan dizajn.

Ljudi su navikli da ne očekuju bog zna kakve performanse od mobilnih telefona koji su u trendu a Samsung L600 to i potvrđuje. Telefon nema čak ni 3G performanse, ali njegove prosečne performanse su sasvim dovoljne za prosečnog korisnika. Ima GPRS i EDGE tehnologiju kao i Bluetooth i USB konekciju.

Samsung L600 takođe ima muzički plejer i podršku za veliki broj medija fajlova. Takođe postoji i fotoaparat od 2 megapiksela koji obezbeđuje snimke prosečnog kvaliteta. To predstavlja samo dodatak dijapazonu običnih funkcija koje ima ovaj telefon u svom modernom, ljubičastom kućištu.

Samsung L600 je upravo izdat, ali još se ništa ne zna o tome po kojoj ceni će biti dostupan i tržištima na kojima će se prodavati. Dalje informacije se očekuju uskoro.

 

Komentari

 

• Marina Malinov
Gde da kupim masku za samsung l600?

 

Ostavite komentar Ostavite komentar