Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Samsung M110 - jeftini telefon koji se neopaženo pojavio

Samsung je upravo dodao M110 jeftini mobilni telefon svojoj liniji proizvoda, ciljajući na korisnike kojima su potrebne samo elementarne funkcije mobilnog telefona. Uređaj ne bi mogao da izgleda prostije, ali su velike šanse da će se svideti nekim korisnicima.

Evoluirani mobilni telefoni obično dobijaju najveću pažnju, ostavljajući manje napredne mobilne telefone u senci, i to sa dobrim razlogom. Samsung M110 nema ništa čime bi mogao da impresionira potencijalnog kupca, što ne znači da neće doživeti uspeh, jer jeftini i prosti telefoni neopterećeni funkcijama imaju jako tržište.

Sada kako se približava sezona hrišćanskih praznika, korisnici mobilnih telefona imaju sve razloge da budu zainteresovani za kupovinu mobilnog telefona, koji će velikom broju biti i prvi mobilni telefon u životu. Uvek je najbolje početi sa jeftinim i prostijim uređajima, a to čini Samsung M110 jednom od najboljih opcija.

Ovaj mobilni telefon sadrži sve osnovne funkcije koje će svežem korisniku biti potrebne, kao što je VGA fotoaparat. To je jeftino rešenje za snimanje fotografija lošeg kvaliteta koje će biti odlične onima koji ne traže vrhunske rezultate. Samsung M110 is a 2.5 G osposobljeni uređaj koji sadrži i MP3 plejer i FM radio prijemnik.

Iznošeni izgled će možda uplašiti neke korisnike, mada će možda baš to zainteresovati neke druge. Ovaj mobilni telefon svakako poseduje univerzalni dizajn koji može da se pripiše velikom broju proizvođača mobilnih telefona, što marku Samsunga čini gotovo nevidljivom.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272