Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Servisiranje iPhone-a

Internetom se proširila vest kako veliki Apple korisnicima koji svoj iPhone u garantnom roku pošalju u servis, uređaje vraća sa spajalicama u najlonskim kesicama sa poznatim logotipom jabuke. Iako ima onih koji sumnjaju u takvu poslovnu politku i samu tačnost informacije, korisnici foruma Engadget su prilično sigurni da spajalica nije nikakva podvala, jer je taj specijalni alat u stalnoj ponudi još od prvih Macintosha.



Da se radi o službenom alatu tvrdi i korisnik koji je poželeo da stavi  SIM karticu u rezervni slot. Njemu je Apple osim spajalice, koja je trebala u tome da mu pomogne, poslao i komad selotejpa kojim je je trebao zalepiti originalno pakovanje eventualno neispravnog iPhone-a da bi mogao da im ga vrati. Nakon četiri dana dobio je potpuno novi uređaj uz obaveštenje da njegov telefon nije moguće popraviti. Iako je i u tom paketu bila spajalica, korisnik je vrlo zadovoljan Appleovom uslugom.

Osim neodumica šta uraditi sa spajalicom, korisnici se žale i na razne službene Appleove servise koji svoj posao odrađuju previše balkanski za američki ukus. Tako se iPhone koji je otišao u servis jer je imao mehurić na displeju, vratio sa četiri mehurića na displeju.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272