Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Slifeshare mesto iz vaših snova

Zamislite da delite svoj život sa prijateljima koji mogu u bilo kom trenutku da vide koje su vam omiljene pesme, sajtovi, video filmovi, Možda želite da budete otvorena knjiga za druge, a možda i ne želite. Ako želite, Slifeshare je mesto iz vaših snova.

Da biste počeli da koristite Slifeshare, registrujte se na besplatnom nalogu, preuzmite program, a onda ga instalirajte na vaš računar. Slife program prati sve što radite na vašem računaru, počev od muzike koju slušate, preko web sajtova koje posećujete, pa sve do vesti i rss fidova koje čitate.

Slifeshare stranica će kreirati vaš profil na osnovu onoga što radite, uključujući Live View funkciju koja prikazuje koji programi trenutno rade na vašem računaru. Stranica profila prikazuje vaše prijatelje i kontakte, kao i ljude koji najverovatnije imaju ista interesovanja kao i vi.

Vi takođe možete da pozovete vaše prijatelje i pratite šta ostali rade kao i koje su najpopularnije stavke na stranici profila. Slifeshare poseduje i vidžete koje možete da dodate na njihov web sajt i prikažete top muzičare, najčitanije vesti i najposećenije web sajtove. Slifeshare je dostupan za Mac-ove koji koriste  OSX 10.4 ili noviji operativni sistem.

web adresa: http://www.slifeshare.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272