Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Snapfoo nudi blogovanje preko mobilnog telefona

Nedavno se pojavila nova zajednica za blogovanje po imenu Snapfoo, koja se trenutno nalazi u beti i može da joj se pristupi samo po pozivu. Pomoću Snapfoo-a vi možete lako da šaljete fotografije koje ste snimili pomoću vašeg mobilnog telefona na vaš Snapfoo profil i integrišete ga sa drugim Web 2.0 sajtovima kao što su Myspace, Facebook ili Twitter.

Svako može da pristupi stranici vašeg profila na Snapfoo i pregleda fotografije koje ste poslali. Fotografije mogu da se dodaju ne samo preko mobilnog telefona već vi možete i da ih aploudujete preko e-mail-a ili vašeg računara. Ako želite nešto brzo da postavite na vaš Snapfoo profil onda ćete sigurno upotrebiti vaš mobilni telefon, ali ako imate više vremena onda je bolje da izaberete elektronsku poštu ili računar za aploudovanje fajlova, jer ćete tako uštedeti pare, osim ako nemate pretplatu koja ne ograničava količinu poslatih podataka.

Pre nego što počnete da koristite ovaj servis moraćete da unesete vaš e-mail nalog i broj mobilnog telefona. Kreator fotografije može da napiše kratak opis koji će biti dodat stranici profila a svi registrovani korisnici mogu da ostave svoje komentare.

Snapfoo je definitivno odličan projekata i ideja, nešto unikatno što se još nije pojavilo na Internetu. Integracija sa popularnim Web 2.0 zajednicama čini ovaj servis još atraktivnijim i po našem mišljenju on vrlo lako može da postane sledeći Twitter.

Adresa: http://snapfoo.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272