Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Snimite Google prezentacije kao PowerPoint (PPT) fajlove

Iako je Google-ova Presentations aplikacija bila simpatična, nedostajala joj je jedna važna funkcija.  Tu mislimo na mogućnost da se prezentacije snime u PowerPoint formatu (PPT). Danas se to promenilo, pošto Google sada podržava PPT fajlove. To znači da će korisnici moći da otvore prezentacije koje su kreirali pomoću Google-a, u Microsoft-ovom PowerPoint formatu. Ako je ijedna opcija, tojest njen nedostatak sprečavao ljude da koriste Google-ov Presentations, onda je to svakako ova.

Kao što možete da vidite na slici gore, da biste snimili vašu prezentaciju kao PPT, samo idite u File meni i selektujte “Save as PPT.” Nakon što ste izabrali ovu komandu, pojaviće se okvir sa opcijom da otvorite fajl u Microsoft Office PowerPoint-u ili je snimite na disk.

Imajte na umu da vi takođe možete da importujete slajdove iz PowerPoint-a, što je još jedna odlična funkcija. Samo kliknite na “Import slides” a onda pronađite PPT fajl koji već imate snimljen na vašem računaru. Nakon toga moći ćete da selektujete specifične slajdove (ili sve slajdove) koje želite da Google importuje kako biste mogli da ih ugradite ili editujete u Google Presentations programu.

Činjenica da Google sada omogućuje da snimite vaše prezentacije u PowerPoint formatu je izuzetna, pošto čak ni Zoho, njihov najveći takmac, ne nudi ovakvu funkciju.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272