Sony Ericsson K200i

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1186

Sony Ericssonov novi mobilni telefon u seriji K karakteriše retro izgled. Ovaj uređaj je prevashodno namenjen telefoniranju i pisanju poruka. Ovaj novi model K200i, se može opisati samo jednom reči koja glasi retro. Spoljašnji i i unutrašnji dizajn, kao i meni su izgleda inspirisani mobilnim telefonima od pre tri - četiri godine. Ali pošto je retro u trendu, to svakako nije mana. Jedino funkcijski tasteri ovog mobilnog telefona, koji su tanki i srebrni, nisu u skladu sa retro dizajnom.Ostali tasteri izgledaju zato u potpunosti retro: veliki su, pravougaoni i zbijeni. Ergonomski to ne predstavlja problem, jer su tasteri sasvim dovoljne veličine da će i osobe s debljim prstima opušteno raditi sa njim. Problema nema ni sa ležanjem telefona u ruci, jer je ergonomski izveden vrlo kvalitetno. Sve funkcije mogu da se obave jednom rukom, a kako se radi o entry level mobilnom telefonu, sa strane nema dodatnih tastera, samo priključak za infracrvenu konekciju.

Centralni taster za navigaciju se kreće u četiri pravca i služe kao prečice za najčeđće korišćene funkcije, kao što su slanje poruka, upotreba fotoaparata, adresara i podešavanje profila.

Pošto se radi o jeftinijem modelu njegove mogućnosti su znatno slabije od nekih drugih uređaja entry klase. Od ostalih funkcija imate kalendar, tajmer, štopericu i digitron. Ovaj mobilni telefon dolazi sa čak tri igre: Black Deal, Honey Cave i Quadra Pop, koje su za divno čudo veoma zabavne i bolje nego većina igara na drugim mobilnim telefonima.

 

Komentari

 

• Josip Novinić
Pozdrav....imam sony ericson k200i koji sqam koristio kao zamjenski mob i dobio sam nekoliko slika MMS-om pa me sad zanima kako da ja te slike "izvadim" na racunalo......HVALA.....Josip

 

Ostavite komentar Ostavite komentar