Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Sony konačno odgovara na mane koje se tiču kompatibilnosti unazad

Nakon što su dobili dobru dozu kritika koje se tiču problema sa kompatibilnošću, Sony je konačno istupio i bacio malo svetla na tu temu: „Mi smo procenili rasprostranjenost problema sa kompatibilnošću, i nastavićemo da ga neutrališemo sve do lansiranja. Zbog toga u ovoj fazi nije moguće obezbediti podatak o tačnom broju naslova koji su sada kompatibilni, ali blizu lansiranja PS-a 3 korisnici će moći da saznaju da li su njihovi omiljeni naslovi kompatibilni unazad. Ovaj sajt će biti dostupan od 23. marta kako bi se poklopio sa danom lansiranja“.

Već nekoliko dana se zna da će postojati lista igara koje su kompatibilne sa PAL PS3-om, koji će biti lansiran u Evropi, Africi i Australiji 23. marta. Ono što ja lično smatram malo čudnim je zašto će lista igara biti dostupna tačno na dan lansiranja i ni malo ranije. Ako bi oni u Sony-ju izdali listu kompatibilnih naslova ranije, ljudi bi imali veću šansu da razmisle o onome što će dobiti i onome što ne mogu da dobiju, što se tiče igara.

Sve u svemu, Sony takođe pokušava dodatno da nas informiše promišljeno nam dajući savete kako da razlikujemo PAL i NTSC igre: „Na eksternom pakovanju PS3-a biće mali PAL logotip da bi vas obavestio da je PS3 pravljen za evropsko tržište. Broj modela će se takođe nalaziti na gornjoj površini PS3 pakovanja“. Vau, to je dobro znati! Bolje da ovo zapišemo da ne bismo napravili katastrofalnu grešku dok kupujemo svoju prvu PS3 igru. Pa, barem ćemo znati tačno o kojim igrama govorimo. To više nisu samo „neke“ igre, već će postojati lista specifičnih naslova 23. marta.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272