Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Šta ako ispunite ograničen prostor na Gmailu?

Sada Gmail nudi 2861.955394 megabajta slobodnog prostora ali šta će se desiti ako iskoristite ceo ovaj kapacitet? Da li će se vaš nalog blokirati ili će se veličina prostora automatski povećati? Dakle, šta će sada biti, a Google? Ozbiljno.

Pre nekog vremena, Yahoo je započeo novu bitku za email korisnike tako što je Sunnyvale kompanija objavila da planira da ponudi neograničen prostor za skladištenje za sve vlasnike Yahoo!Maila. U stvari, to je već počelo da radi od početka maja tako da srećnici već koriste neograničenu veličinu i Yahoo Messenger je implementiran direktno u mail interfejs.

Nakon toga, zvaničnici kompanije Google su pokušali da odgovore na Yahoo-ove izjave i potvrdili su da će Gmail uskoro ponuditi neograničenu veličinu prostora za skladištenje samo da bi ponuda bila bolja nego Yahoo-ova. Mežutim, to je izgleda bila samo šaljiva opaska pošto izgleda da nema zvaničnih planova za neograničenu veličinu Gmail naloga.

E sad, šta bismo trebali da uradimo ako bi se naši nalozi napunili porukama i ako bismo dosegli granicu prostora za skladištenje? Postoji nekoliko rešenja koja su u opticaju, ali nijedno od njih nije dovoljno lako da bi predstavljalo prednost za Gmail. Pre svega, možete da kreirate drugi Gmail nalog zato što je on besplatno dostupan i da preusmerite sve mailove koji pristižu u ovaj novi Inbox. Isto tako, možete da sačekate malo dok kompanija ne poveća veličinu prostora za skladištenje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272