Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja

Popust cena: 1500 rsd

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija

Popust cena: 2000 rsd

Šta je LWDESIGN?

LWDESIGN je koncept za konsalting, projektovanje, web dizajn i izradu Content Management Systems (CMS) web sajtova zasnovanih na Joomla! sistemu. Nastao je na desetogodišnjem iskustvu web dizajnera i likovnog kritičara Salapura Luke. Osnovna ideja je da se klijentima prikažu aktivni, tipski modeli CMS rešenja te da klijent, pre odluke o naručivanju, ima u najvećoj meri uvid da li konkretna rešenja zadovoljavaju njegove potrebe.

Kompletno rešenje za eProdavnicu je mnogo kompleksnije i kvalitetnije od ovog demo modela. Mnoštvo dodatnih modula obezbeđuje svu potrebnu profesionalnu funkcionalnost: predstavljanje proizvoda, promocija istih, novi proizvodi, kuponi za popuste na kolièinu ili u određenom vremenskom roku i još mnogo toga...

Ako želite web sajt koji za vas radi upravo ono što želite da radi, na pravom ste mestu. Pored projektovanja i web dizajna posebno preporučujemo Content Management Systems (CMS) rešenja. Zašto? Mnogi klijenti žele sami da ažuriraju sadržaj svog web sajta. Sada je to moguće bez znanja i "P" od programiranja. Svakako, uz dodatnu obuku koja je jednostavna.

Osnovna ideja je da vam predstavimo kako nešto izgleda i funkcioniše. Ovakav pristup čini uštedu vremena i novca na nivou konsaltinga. Na čemu se to zasniva? Pre nego što se odluèite za neko od ponuðenih rešenja imate uvid u funkcionalnost istih. Ponuðena rešenja su tipska i potpuno operativna. Svakako, moguæi su i napredniji pristupi od predloženih.

Više na: http://www.lukasalapura.co.yu

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272