Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Šta vaš izbor fotografija govori o vama

Ovaj web sajt može da vam kaže da li ste vatreni, lenština, ili volite rizik samo po tome što ćete izabrati neke od fotografija. Oni to nazivaju VisualDNA. Kako god vi ovo nazvali, Imagini je vredan pauze od pet minuta (a u poslednje dve nedelje tako je mislilo još 750.000 ljudi).

 

Prvo treba da pročitate nekoliko reči kao što su “Art is…” ili “My Bedroom is…” a zatim da izaberete jednu od 15 fotografija koja najbolje predstavlja vas. Rothko ili Renoir? Alpi ili Grand Kanjon? Cigarete ili čokolada? Na kraju, vaši foto-odgovori će vas kategorizovati kao sanjara, vatrenu osobu, umetnika ili pripadnika neke od ostalih 14 kategorija. Konačni izveštaj uključuje kategorije kao što su ljubav, navike i zabavu, kao i dovoljno psihoanalize da vas natera na razmišljanje da možda postoji u svemu ovome i neko zrnce istine.

Nakon što ste dobili odgovor i saznali u koju kategoriju spadate, možete da uradite brzu proveru vašeg mentalnog zdravlja poredeći vaše izbore sa izborima koje su napravili drugi. Sajt vam daje i agregat najpopularnijih izbora. I ako mislite da ne postoji socijalna strana u svemu ovome, varate se. Vi možete da ostavite svoj profil i da pronađete osobe sa kojima se vaš VizuelniDNA pokapa.

A kada se umorite od svega ovoga, videćete da na sajtu postoje još neke interesantne stvari koje vredi pogledati.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272