Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Šta vaš izbor telefona govori o vama?

Postoji mnogo mobilnih telefona koji su kreirani za mlađu generaciju koju privlači dobar stil i koji žele i formu i funkciju upakovane u telefon koji dobro izgleda. Na kraju krajeva, telefoni su produžetak naše ličnosti i razlog zbog čega plaćamo jako puno da bi ih prekrili Swarovski kristalima. To ne znači da prosuđujemo telefon samo po njegovoj masci. Ova generacija potrošača ima na raspolaganju sve moguće alate za upoređivanje proizvoda kako bi mogli da donesu ispravnu odluku na osnovu prikupljenih informacija. Svemu tome dodajte blogove o tehnologiji, forume, i prijatelje koji se razumeju u tehnologiju i mladi potrošači će imati dovoljno razloga da dva puta razmisle pre nego što kupe mobilni telefon koji košta 300 dolara, samo zato što je lep.

 

Nedavno istraživanje koje je vodio Neilsen Media Research potvrđuje ono u šta smo dugo sumnjali: mobilni telefoni govore mnogo o ličnosti. Po rečima direktora Neilsen Media Research-a, gosp. Jody Loughlin-a, “Vrsta mobilnog telefona sa kojim ste viđeni može da bude čak i važnija od toga da li ste na jednoj od vodećih mreža mobilne telefonije”. Većina nas zna da će kompanije koje proizvode mobilne telefone učiniti sve da se njihovi telefoni nađu u rukama poznatih ličnosti kao taktiku koja će ih napraviti još poželjnijim.

Forbes je nedavno bacio malo svetla na praksu koja se zove “celebrity seeding” gde kompanije poklanjaju glumcima svoje proizvode nadajući se da će tako zauzvrat privući medijsku pažnju. To nije ništa novo, ali u poslednje vreme možete da vidite poznate ličnosti koje se fotografišu sa više od dva gadžeta u rukama, ponekad čak i tri. Blogovi kao što je Geeksugar, u svojoj kolumni koja se zovu “Match The Celeb with the Cell Phone” nas redovno obaveštava koje mobilne telefone imaju poznate ličnosti.

Mi smo ovde iskombinovali ono što Neilsen Media Research i Dawn Bratton kažu o stereotipima vezanim za mobilne telefone sa malo našeg istraživanja poznatih ličnosti kako bismo utvrdili da li je istina ono što oni govore.

Saznajte sa li spadate u bilo koju od ovih kategorija:

Motorola Magenta RAZR

Telefon namenjem korisnicima ispod 24 godine koji su modernih shvatanja i traže zabavu. Ovo je telefon koji devojke moraju da imaju.
 

Poznate ličnosti koje ga imaju: Maria Sharapova, Paris Hilton, Denise Richards, Nicole Richie, Rachael Bilson, i Mischa Barton.

Dolce & Gabbana V3i RAZR

Od ovih telefona napravljeno je samo 1.000 komada tako da ovaj telefon vrišti na sav glas “Ja sam jedinstven”.

Poznate ličnosti koje ga imaju: Sharon Stone, Hillary Duff, Reese Witherspoon

Chocolate LG Pink

Omiljen je kod mama i roditelja koji ostaju kod kuće, uspešnih i onih koji traže harmoniju.

Poznate ličnosti koje ga imaju: Rihanna, Mariah Carey, Jessica Alba, Snoop Dog, Hugh Hefner, Girls Next Door.

Sidekick 3

Možete da budete ekskluzivni i volite da se ljudi pitaju šta radite u svakom trenutku svog života.



Poznate ličnosti koje ga imaju: Hillary Duff, Paris Hilton, Lindsey Lohan

Nokia

Telefon namenjen ljudima okrenutim porodici, menadžerima srednjih godina, uravnoteženim osobama i osobama zdravih shvatanja.

 

Poznate ličnosti koje ga imaju: Jennifer Lopez, Mary J. Blige

Sony Ericsson

Mobilni telefon za ambiciozne mlade ljude, profesionalce, uspešne i individualiste.
 
Poznate ličnosti koje ga imaju: Robbie Williams, Helena Christensen

Samsung

Telefon namenjen mladim ženama koje su fokusirane na karijeru, koje su uspešne i koje traže zabavu.

Poznate ličnosti koje ga imaju: Leonardo DiCaprio, Allison Janney

Blackberry

Volite tehnologiju i sve nove tehnološke zavrzlame. Ako nosite i PDA to znači da ste možda zahtevni ali samo zato što obavljate više poslova istovremeno. Ekstremno ste organizovani.



Poznate ličnosti koje ga imaju: Jaime Fox, Britney Spears, Lauren Conrad, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Adrian Grenier, i Tina Fey.

Treo

Volite tehnologiju i sve nove stvari. Ako nosite PDA takođe znači da ste možda zahtevni ali samo zato što obavljate više poslova istovremeno. Ekstremno ste organizovani.

Poznate ličnosti koje ga imaju: Mathew Broderick, Peter Gabriel

Da li su po vama ovi stereotipi tačni? Koji vi mobilni telefon imate? Ostavite komentar.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Marijana Dimic
Koliko to Paris Hilton ima telefona, a i ne cudi me, zna se ko je ona!!! A iznenadilo me je kakav Britney ima mobilni... A jel ima neka zvezda SAMSUNG D520?

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272