Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Stardock stavlja Microsoft u centar interesovanja

Stardock je kompanija koja je dobro organizovana i koja razvija širok spektar aplikacija koje omogućuju korisnicima da prilagođavaju izgled i funkcionalnost Windowsa. Ranije ove godine Stardock je najavio lansiranje besplatnog proizvoda, po imenu Deskscapes, koji je trebao da omogući da Windows Dreamscene postane još proširiviji. Sećate se  Dreamscene-a, zar ne? To je Vista Ultimate Extra koji je Microsoft isporučivao a koji vam omogućuje da pretvorite bilo koji video u desktop pozadinu.

Ako ste imali instaliran Dreamscene vi ste mogli da koristite i Stardock-ov Deskscapes, koji je moga da se upotrebi za dodavanje realističnih dinamičkih pozadina. Da biste mogli da koristite bilo koji od ovih proizvoda vi treba da budete korisnik Vista Ultimate-a, a to je jedna od retkih Ultimate Extras koju su ljudi želeli da imaju.

Međutim, u februaru 2008. sve će se promeniti zahvaljujući Stardock-u. Otprilike u to vreme oni će izdati Deskscapes 2.0 koji će raditi na Vista Home Premium, Business, i Ultimate edicijama. Šta to znači za Microsoft? To znači da će Dreamscene postati beskoristan, i da će time praktična vrednost Vista Ultimate-a pasti. Srećom, Microsoft ima keca u rukavu vezanog za Ultimate Extras, pošto su isporučili sve Ultimate Extras koje su objavili. Šta god da spremaju za nas bolje da bude dobro.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272